Sponsoreret indhold fra NordicBet

Bookmakerne levner ikke Houston Texans mange chancer i lørdagens kamp mod New England Patriots. Faktisk er det 18 år siden, et hold var ligeså undertippet i slutspillet.

Der er øretæver af den helt stor slags i luften, når New England Patriots på lørdag tager imod Houston Texans i NFL-slutspillet. Texans sendte ganske vist et amputeret Oakland Raiders-hold ud i mørket i sidste runde, men der er udbredt enighed om, at modstanden bliver af en ganske anden art lørdag i Boston.

Det afspejler sig i oddset i en grad, så Houston Texans er det mest undertippede hold i 18 år i slutspillet. I skrivende stund er der blot odds 1,07 at hente for en Patriots-sejr hos NordicBet*. Kigger man på handicappet, så forventer bookmakerne, at New England vinder med 14,5 point. Man skal helt tilbage til 1999, hvor Minnesota Vikings var 16,5 points favoritter mod Arizona Cardinals, for at finde en større favorit.

”Et handicap på 14,5 point er helt uhørt i en slutspilskamp. På dette stadie af sæsonen er holdene normalt så jævnbyrdige, at vi ikke ser den slags udsving. Der er dog en markant styrkeforskel på de to hold. Texans har et fantastisk forsvar, men det er svært at se angrebet få et ben til jorden mod Patriots”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Det er kun sket fem gange siden 1966, at et hold har været favoriseret med mere end 15 point i slutspillet. I fire tilfælde vandt favoritten kampen, og i tre af tilfældene skete det med mere end handicappet lagde op til. Senest det skete, var da ovennævnte Minnesota Vikings i 1999 slog Cardinals med 41-21.

Kilde: Pro Football Reference

NFL Divisional Finals: New England Patriots – Houston Texans

                                                1          2

New England Patriots – Houston Texans                     1,07     10

New England Patriots (-14,5) – Houston Texans         1,93     1,93

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Amerikansk Fodbold – NFL