Mens vi med hastige skridt går den kolde og mørke vinter i møde, så er to af ekspertpanelets tippere i øjeblikket brandvarme. Roman Empire og "Kong Vinter" er begge i gang med imponerende stimer, og vi ser frem mod flere overskudsgivende spil. 

To tredjedele inde i november tegner der sig et pænt overskud for ekspertpanelet som en samlet enhed, men specielt Roman Empire har været brandvarm i denne sene efterårsmåned, mens "Kong Vinter", Nicolai Kristensen, har fortsat sin imponerende stime siden skisportssæsonen for alvor satte ind for 1 måned siden.

Håndboldeksperten med et imponerende efterår

Roman Empire er Betxpets mest vindende håndboldekspert, men selv meget vindede tippere kan have perioder med underskud, og det var også hvad Roman Empire oplevede hen over sommeren, hvor han på 74 spil havde en tbp på 93% og deraf et underskud på 5,29 units.

Men da kalenderen rundede september begyndte tingene igen at se bedre ud og nu er Roman Empire i gang med sin 3. måned i træk med overskud, hvilket i øjeblikket giver et overskud på imponerende 24 units for efteråret.

Mere imponerende er det, at Roman Empire alene i november har et overskud på 11,92 units og en tbp på 138%. I samme periode er også en imponerende stime på 14 vundne spil ud af 15 mulige. Du kan se alle tidligere spil fra Roman Empire her.

For året 2015 er Roman Empire i øjeblikket oppe med 29,74 units og 106% i tbp, hvilket er en klar forbedring i forhold til 2014, men stadig står lidt i skyggen af hans yderst imponerende debutår med hele 112% i tbp på 643 spilforslag. Roman Empire har dog i år haft en gennemsnitlig betvalue på 109%, hvilket er højere end hans tilbagebetalingsprocent for samme periode. Dette indikerer, at han har haft sat sin CV lidt for optimistisk på et gennemsnitligt plan.

Heldigvis er håndboldssæsonen stadig i fuld sving, og der venter sågar et VM for kvinderne i Danmark i december, mens herrerne spiller EM i Polen til januar. Derfor er der grobund for en masse flere spil, der forhåbentlig er med til at fortsætte den flotte periode, som Roman Empire er inde i.

Se aktuelle spil fra Roman Empire her.

Kong Vinter er brandvarm i de kolde discipliner

Det er ikke tilfældigt, at Nicolai Kristensen har fået tilnavnet "Kong Vinter", for han har en evne til at excellere i at spotte værdi i mange af vintersportens discipliner. Ikke alene er han Betxperts bedste ekspert målt på overskud, men han har imponerende nok også formået at skabe et tocifret overskud i 10 af sine 12 år (inkl. 2015) som ekspert på siden.

Hen over sommeren, hvor de fleste vintersportsgrene har ligget stille, har Nicolai leveret spilforslag til skihop med et moderat overskud. Men efter mange af de øvrige sportsgrene er startet op i slutningen af oktober, så har Nicolai bevist, hvorfor han er sit tilnavn værdig. 28 spilforslag har han produceret, hvoraf hele 21 har givet gevinst på samlet 9,99 units.  Undervejs har Nicolai ramt en stime på 16 vundne spil ud af 17 mulige. Du kan se alle tidligere spil fra Nicolai Kristensen her.

Nicolai er som skrevet igen på vej mod et tocifret overskud for 2015, da han i øjeblikket har et overskud på 16,68 units for 344 spilforslag, hvilket giver 105% i tbp. For Nicolai gælder dog også, at hans gennemsnitlige betvalue ligger over tilbagebetalingsprocenten, hvilket alt andet lige indikerer, at han er en smule for optimistisk i forhold til hans chancevurderinger.

Da vintersportssæsonen først for alvor gik i gang for en måned siden, så kan vi heldivis se frem til mange mulige værdispil fra Nicolais side de kommende måneder, hvor der kan findes værdi i alt fra skiskydning og langrend til speed skating og styrtløb.

Se aktuelle spil fra Nicolai Kristensen her.