Søndagens afslutning på ugen i OddsXpert var i de høje odds tegn, og med Brøndbys kollaps i Horsens lykkedes det "svend" at stryge helt til tops med flotte 12,85 point. Lige i hælene havde han "Mad Dog" og "imkri" som ligeledes havde tippet den overraskende sejr til Horsens og endte på hhv. 12,48 og 11,20 point.

For sejren får "svend" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Maj er skudt igang!
Uge 18 var første uge i maj måned, og derfor er det netop ugevinderen "svend" der har taget teten. Han er dermed godt ude af startblokken til at tage del i en af de tre præmier der udloddes i månedskonkurrencen. Men der er lang vej endnu, og vejen kan være lettere knoldet frem mod den store månedssejr. Således resterer der 23 spilledage i denne måned, så alle chancer eksisterer fortsat for at der er nogen der snubler eller andre blander sig i striden.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.