Trods en kikser i søndagens runde, hvor hun havde tippet kryds i Juventus-Inter (endte 2-0), holdt "feline1961" fast i førstepladsen i OddsXpert-konkurrencens uge 39. Den nærmeste forfølger havde nemlig satset på en udesejr (odds 5,5) i Parken i kampen mellem FCK og OB, og da den endte 1-1, mislykkedes kupforsøget.

Den samlede pointsum for "feline1961" lød på 10,47 point, mens nr. 2 fik 9,15.

For førstepladsen får "feline1961" indsat 500 DKK på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Hvis DU vil have muligheden for at vinde en præmie, skal du deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - hvor der mandag tages hul på en ny ugekonkurrence og kampen om 500 DKK. Desuden uddeles præmier på hhv. 1500, 1000 og 500 kroner til månedens bedste OddsXperter.

Husk, at OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...