Dansk Poker Forbund og verdens største spilleselskab, Ladbrokes præsenterer nu Hold DM i Poker 2006 hvor Danmarks bedste pokerhold skal findes.

Dansk Poker Forbund og Ladbrokes testede konceptet i foråret 2005 med 10 forhåndsudvalgte hold, hvilket blev en kæmpe succes. Deltagerne udtalte bl.a. ”Det gav en helt ny nuance til spillet idet man ikke blot skulle tænke på sig selv, men også skulle tænke på sine holdkammerater” samt ”Poker behøver ikke altid handle om penge, konkurrencen i sig selv er nok til at få adrenalinet op at køre”

Formålet med turneringen er, udover at give deltagerne en masse underholdende timer, at vise, at Poker er en tankesport hvor konkurrenceelementet passer ind i en længere turneringsrække, hvor netop dygtighed vil blive afgørende for resultaterne.

Dansk Poker Forbund og Ladbrokes ønsker med dette tiltag tillige at vise, at poker er et spil hvor samværet med andre er en vigtig del af grunden til, at så mange har gjort dette kortspil til deres foretrukne.

Det er gratis at deltage i Hold DM og holdene får mulighed for at vinde attraktive præmier i form af rejser, gavekort og forskelligt unikt pokergear m.v.

Hold DM 2006 afvikles som ”et bords” online turneringer på LadbrokesPoker.com hvor der tildeles points efter placering. Disse points tildeles holdet og overføres til den samlede stilling.

Der spilles om onsdagen med start kl. 19.30 på Ladbrokes Poker- første gang d. 11. januar 2006. Et hold skal bestå af 5-8 spillere og hvert hold skal stille 5 spillere til hver runde.

Finalerunden vil blive afviklet i fysiske rammer med de 10 hold der scorer flest points i de indledende online runder, og kampen om disse finalepladser må forventes at blive intens.

Vigtigheden af en god indsats i Hold DM forstærkes yderligere af, at 2006 resultaterne vil danne grundlag for en landsdækkende divisions opdeling som vil træde i kraft i forbindelse med Hold DM 2007. Dansk Poker Forbund har i dag over 2.500 medlemmer.

Mere info samt resultater og stillinger kan løbende følges på www.dm.holdpoker.dk