Den nyligt lancerede version af BetXpert indeholder bl.a. en bruger-funktion der hedder "Mine bookmakere". Via denne kan man få overblik over ens foretrukne bookmakere, men ikke nok med dét; man kan faktisk også modtage specielle tilbud om bl.a. reload-bonus mv.

Siden "Mine bookmakere" funktionen blev lanceret, er der en ganske pæn del af BetXpert's brugere der allerede har været inde og markere hvilke bookmakere de har konto hos, og inden længe vil et udvalg af disse modtage tilbud stilet direkte til deres BetXpert profil... Mere herom længere nede.

På opfordring har vi i dag gjort vejen ind til "Mine bookmakere" listen lidt kortere og mere praktisk anvendelig, idet vi har lanceret en ny genvej i bruger-området i toppen af BetXpert (tilgængelig når man er logget ind på sin brugerprofil). Herfra kan man, på alle sider af BetXpert, med et enkelt klik folde en liste ud med direkte links til ens personligt foretrukne bookmakere. I samme ombæring har vi også tilføjet en genvej samme sted til "Mine links", som også er en af de nye bruger-funktioner, hvorigennem man kan vedligeholde sin egen samling af links til ens favorit-hjemmesider.

Både "Mine bookmakere" og "Mine links" er ganske nemme at holde ajour. Når man er logget ind på sin brugerprofil her på BetXpert, kan man via de nye genveje eller via "Min side" vælge at opdatere sine lister. For bookmakernes vedkommende skal man blot vinge af ud for de bookmakere man gerne vil have til at optræde på ens personlige liste, mens links vedligeholdes via et simpelt tilføj/fjern princip

Gode tilbud direkte til din brugerprofil

Som antydet, har en ajourføring af "Mine bookmakere" ikke kun praktisk nytte-værdi for den enkelte bruger. Den kan også være penge værd. Vi vil nemlig løbende køre specielle kampagner fra de enkelte bookmakere overfor de af BetXpert's brugere som har ajourført deres liste af bookmakere. Man kan således modtage tilbud fra bookmakere man har markeret, men også fra bookmakere man IKKE har markeret under "Mine bookmakere".

Som "fan" af en bookmaker kan modtage specielle tilbud rettet mod eksisterende kunder, alle af ganske forskellig art (fx. reload-bonus, lukkede konkurrencer, lukkede pokerturneringer, mv.). Hovedformålet når vi går ud og forhandler specielle kampagner overfor allerede eksisterende kunder, er naturligvis at få bookmakerne til at "give noget tilbage", idet de retter sig mod allerede etablerede, trofaste kunder, fremfor at det er stilet mod nye kunder.

På den anden side vil vi også, om end nok i mindre omfang, eftersom denne type kampagner allerede findes i stort tal, etablere kampagner rettet mod BetXpert brugere som mindst én gang har ajourført deres liste over bookmakere, og som ikke har markeret en given bookmaker i deres liste.

Det eneste det kræver for at komme i betragtning til begge typer kampagner, er således at man ajourfører sin liste med mindst én bookmaker. 

Vi er pt. i dialog med flere bookmakere omkring kommende tilbud overfor de brugere der benytter sig af "Mine bookmakere" funktionen, så hvis man vil have chancen for at modtage et eller flere ekstraordinære tilbud i både nær og fjern fremtid, bør man sørge for at få ajourført sin liste over bookmakere og løbende holde den ajour, ikke mindst nu hvor genvejen i login/bruger-området også kan tilbyde direkte links lige ved hånden.

Og husk: det gælder ikke om at markere alle og én bookmaker, hvis ikke dette afspejler sandheden; kampagnerne bliver målrettet mod eksisterende kunder/nye kunder, og en forkert registrering af en bookmaker i ens profil medfører i værste fald at man diskvalificerer sig selv fra den type kampagne der reelt passer til ens profil.