Søndag var sidste dag i uge 21's OddsXpert og var ligeledes sidste spillerunde i denne sæsons SAS-liga. Spænding var der begge steder, omend den var noget begrænset da betydende pladser mere eller mindre var fordelt i SAS-ligaen. Kun i Aalborg var der lidt at spille om, hvor OB skulle fravriste AaB de betydningsløse bronzemedaljer.
Bronzen tog AaB sig i midlertid af, mens de nykårede danske mestre fra FCK måtte nøjes med et målløst remis i Nørreskoven mod Vejle. I kampen om OddsXpert titlen ramte "thansen7540" den nordjyske bronze-sejr, og fik samlet 11,20 point for ugen. Men dette viste sig ikke at være nok, da "kjær" med en imponerende slutspurt satte al konkurrence til vægs. "kjær" ramte højeste odds fredag, lørdag og søndag: Guegnon over Metz (6,25), Skjold over Hobro (4,20) og uafgjort i VB-FCK (3,75). "kjær" kom dermed flot fra baghjul og snuppede sejren, titlen og æren.

For sin sejr belønnes "kjær" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

En ny ugekonkurrence skydes igang i dag og du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er såre simpel - og ganske gratis. Hver dag kan du på ovennævnte side finde tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.