I aften står FC København overfor en særdeles vanskelig opgave i Champions League-braget mod Sir Alex Fergusons favoritter fra mægtige Manchester United. Men spiller FC Københavns midterforsvar op til deres bedste, er der særdeles høje odds at hente for modige spillere.

– Det er åbenlyst, at FCK får kam til deres hår på Old Trafford i aften. Men københavnerne råder over et forsvar bestående næsten udelukkende af landsholdsspillere. Brede Hangeland og Michael Gravgaard kan komme til at spille en hovedrolle i begge ender af banen. Dels hvis de formår at sabotere Manchester Uniteds velsmurte angrebsmaskine og holder nullet, dels hvis de to høje forsvarere går med frem i de dødboldsituationer, hvor FCK nok har de største scoringschancer. Og i og med United er så klare favoritter, er der er rigtig høje odds på, at kampens første målscorer skal findes i FCK’s rækker. I øvrigt er det sjældent, der er høje odds på FCK’s angribere som kampens første målscorere, siger Andreas Rasmussen, oddssætter hos Sportingbet.

Udvalgte spilmuligheder hos Sportingbet

Marcus Albäck eller Frederik Berglund som første målscorer odds: 13,00

Michael Gravgaard som første målscorer: 29,00

Brede Hangeland som første målscorer: 67,00

FC København som scorer af første mål: 6,00

Ingen af holdene scorer: 13,00

Se flere spilmuligheder på Sportingbet.dk

I forbindelse med den store Europa Cup-uge har Sportingbet i øvrigt et par specialtilbud i ærmet til alle kunder. Blandt andet kan man i Sportingbets Europa Kup-spil få 50 kr. i ekstra gevinst for hvert mål, enten FCK eller OB scorer. I et andet tilbud lægger Sportingbet 25% oveni gevinsten på alle Champions League tripler, såfremt det lykkes FCK at hente point på Old Trafford. Der er således lagt op til en spilleuge, der kan blive særdeles attraktiv for spillerne, hvis alt flasker sig. Læs mere om diversen bonus på Sportingbets hjemmeside.