Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC København og Brøndby mødes søndag aften i dansk fodbold nyklassiske New Firm-opgør i Parken.

I Superligaen ligger de to hold side om side som nummer tre og fire, og det er mange år siden, at holdene har været så jævnbyrdige.

Derfor har Danske Spil* også kun hjemmeholdet fra FC København som knebne favoritter til sejren. Ståle Solbakkens tropper giver pengene 2,10 gange igen for en sejr, og det er faktisk syv år siden, at en hjemmesejr til FC København over Brøndby i Superligaen har givet så højt et odds.

- FC København har været en skygge af sig selv i store dele af sæsonen, så Brøndby har langt bedre chancer for at løbe med sejren end i de seneste mange sæsoner. Også selvom det næsten er ti år siden, at de senest vandt i Parken, siger oddssætter hos Danske Spil*, Hans-Henrik Busk Stie.

En Brøndby-sejr i Parken udløser odds 3,50, mens et uafgjort resultat giver odds 3,45.

Med bare fire spillerunder tilbage af Superliga-sæsonen får søndagens New Firm sandsynligvis stor betydning for, hvem af de to mandskaber, der slutter øverst i tabellen.

Det har Danske Spil* også odds på, og her er FC København favorit til den bedste placering.

- Klubberne har nærmet sig hinanden meget rent niveaumæssigt i løbet af sæsonen, men vi har stadig FC København som favorit til at slutte øverst i tabellen. Dels har vi dem som favoritter i klubbernes indbyrdes møde i Parken på søndag, og så har FC København også fordel af bedre målscore, hvis klubberne skulle ende på sammen pointantal, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Udvalgte odds på FC København-Brøndby hos Danske Spil*:
1X2: 2,10-3,45-3,50
(0-1): 3,70-3,75-1,77
(1-0): 1,30-5,30-7,00
under/over 2,5 mål: 1,90-1,80
Begge hold scorer: Ja, odds 1,67 – Nej, odds 2,00

Bedst placeret i 2013/14-sæsonen:
FC København: 1,55
Brøndby:2,25

Spil på New Firm hos Danske Spil*.