Sponsoreret indhold fra NordicBet

NordicBet* er klar til at betale pengene fire gange igen, hvis Liberal Alliance får opfyldt deres krav om en lettelse i topskatten på minimum fem procent i årets finanslov.

Årets finanslovsforhandlinger tyder på en blive en højdramatisk affære. Trusler og ultimative krav nærmest regner ned over finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) fra begge sider af Folketinget. Mest kompromisløse er tilsyneladende Liberal Alliance med deres krav om topskattelettelser på ikke 4,9 procent, men minimum 5 procent.

Hos spilleselskabet NordicBet* er troen på, at LA-formand Anders Samuelsen får opfyldt sine krav ikke stor. Her tilbyder man odds 4,0 for en topskattelettelse på fem procent eller mere, mens det modsatte blot giver en forrentning af indskuddet på 1,20.

"Vi ser frem mod årets finanslovsforhandlinger med spænding. Det er første gang i årevis, at banen er så hårdt kridtet op, som det har været tilfældet i år. Man må rose Anders Samuelsen for at bringe drama ind i dansk politik. Hvis flere politikere meldte lige så skarpt ud som ham, så ville vores job være meget nemmere", siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

"Spørgsmålet er så, om han har modet til at følge sine hårde udmeldinger til dørs. Det tvivler vi stærkt på. Diskussionen om topskatten er så gennemsyret af ideologi, at regeringen formentlig får svært ved at finde opbakning blandt de øvrige store partier."

Vil den vedtagede finanslov for 2017 indeholde en lettelse af topskatten på mindst 5 procent?

JA        4,00

NEJ     1,20

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Politik og Finans - Dansk Politik