I aften er det tid til Hockey Night på TV2 Zulu med et københavnsk lokalbrag: Unibet* Stars Gentofte-Rungsted Ishockey. Læs om kampen og se eksperttip.

Tid til endnu en Hockey Night på TV2 ZULU, når klassens nyeste dreng, Unibet* Stars Gentofte, tager mod Rungsted Ishockey i et rigtig lokalbrag. Det må formodes at blive et drabeligt opgør, da der står vigtige point på spil i bunden af tabellen.

Kampen i aften

Jeg tror, at det bliver en kamp, hvor der er fokus på, at man ikke lukker det første mål ind. Rungsted skal have point for at skabe afstand til bunden, mens Unibet* Stars skal forsøge at tage point for at undgå at blive sat helt af i bunden. Agterlanternen har i øjeblikket 7 point op til en slutspils-billet.

Unibet* Stars Gentofte-Rungsted Ishockey 2: Odds 1,85 hos TonyBet

Gentofte vil nok kæmpe for sagen, men bør trække det korteste strå. Begge hold er inde i en formnedgang, men Rungsted har spillet bedst og har den bredeste trup af de 2 hold.
Læs hele tip-analysen

BetXperts ishockey-ekspert Mike Larsen har et overskud på 12,45 units og en tilbagebetaling på 130% for de 42 kampe han er kommet med analyser på i denne nye sæson, der startede i slutningen af september. Samlet set ligger Mike med en TBP på 114% efter 741 ishockeytips i sin karriere på BetXpert.

Et kig på Unibet* Stars

De startede fantastisk med 7 point i de første 3 kampe, men man må sige, at det er gået ned af bakken siden da. De seneste 8 kampe er blevet tabt, og man har kun fået ét point for et nederlag efter straffeslag på hjemmebane til Esbjerg.

Hockey Night-program:

Onsdag 12/11: Blue Fox Herning - Aalborg Pirates 2-5 (1-1, 1-0, 0-4)
Onsdag 19/11: Unibet* Stars Gentofte - Rungsted Ishockey
Onsdag 26/11: Esbjerg Energy - Odense Bulldogs
Fredag 05/12: Frederikshavn White Hawks - Odense Bulldogs
Fredag 12/12: Rødovre Mighty Bulls - Herlev Eagles
Fredag 19/12: SønderjyskE Ishockey - Esbjerg Energy
Fredag 26/12: Rungsted Ishockey - Unibet* Gentofte Stars

Onsdagskampene: TV starter sendingen kl 19 med kampstart 19:15. Fredagskampene er med TV fra kl 20 med kampstart 20:15.

Kommentatorer: Jimmy Bøjgaard og Lasse Degn

 

Gentofte var i starten det friske pust i ligaen, hvor holdene ikke lige kunne finde ud af, hvordan man skulle klare den friske spillestil, som Unibet* Stars kom med til kampene. Nu ser det ud til, at modstanderne har vænnet sig til den.

 

I Unibet* Stars' seneste kamp spillede de på udebane mod Odense Bulldogs, der endte med at vinde kampen med 6-2, var Unibet* Stars ellers foran med 1-2, da man startede på 3. periode. Derefter begyndte Odense at spille ishockey, og fynboerne scorede hele 5 mål i de sidste 20 minutter, hvor de sidste 2 endda blev scoret, mens man var en spiller i undertal.

 

Hos Unibet* Stars skal man holde øje med spillere som de 2 finnere, Tomas Muhonen og Ossi Saarinen. De laver de fleste af holdets mål, og hvis de ikke laver selve målet, så har de haft en stav med i spillet.

 

I defensiven er svenske Niclas Edman en vigtig mand, da han fylder godt foran efter eget mål. I målet har man satset på 2 danske målmænd, hvilket er rigtig flot, da de på den måde får noget tiltrængt erfaring.

 

Et kig på Rungsted Ishockey

De har samlet et spændende hold i denne sæson og ligger også ret godt til i ligaen – dog er de nederste pladser begyndt at komme tættere på efter, at man har tabt de seneste 4 kampe i Metal Ligaen.

 

Rungsted er gledet ned som nummer 7 i tabellen, hvor man har et forspring på 3 point ned til Herlev, der ligger på 9.-pladsen lige under stregen.

 

Man ramte en god stime på et tidspunkt, hvor man hentede nogle gode sejre bl.a. på udebane i Herning og Esbjerg, hvor det ikke var ventet. Normalt har man det bedre på hjemmebane, hvor Rungsted bl.a. har besejret de danske mestre fra SønderjyskE.

 

Hos Rungsted er Carlo Finucci og Anthony Maiani topscorere, og et par spillere, som man skal holde øje med i kampen. Også en spiller som Adam Estoclet, der har spillet i AHL (rækken under NHL) skal man holde øje med. Han laver mange gode ting med pucken, og modstanderen holder en del øje med ham, hvilket er med til at skabe plads for medspillerne.

 

Defensivt har man store Phil Paquet, der dog har vist sig at have samme tendenser som den første gang, at han var i Danmark – nemlig som en hyppig gæst i straffeboksen. I målet har man Zane Kalemba, der har spillet rigtig godt i flere kampe, selvom han ligger med en redningsprocent under 90. Det er dog svært at have en bedre redningsprocent, når han til tider bliver svigtet af egne backs.