Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Hobro har imponeret alt og alle i den danske fodboldverden med to sejre i klubbens første tre kampe nogensinde i Superligaen.

Søndag blev det til en meriterende sejr på 2-0 hjemme over Brøndby IF, og det har i den grad fået Danske Spil* til at revurdere Hobros chancer for at overleve i landets bedste fodboldrække.

Faktisk er Hobro ifølge Danske Spil* nu ikke længere den største nedrykningsfavorit.

- Vi må bare lægge os fladt ned og erkende, at vi har undervurderet Hobros chancer for at klare sig i landets bedste fodboldrække. I de første tre runder har holdet vist, at deres spilkoncept passer godt til Superligaen. De har forsvaret fint. Det vidste vi godt, at de kunne. Men de har også været direkte og målsøgende i deres offensiv. De har scoret i alle tre kampe, og fem scoringer er klart godkendt for en oprykker, siger Morten Overgaard, oddssætter hos Danske Spil*.

Inden sæsonen var Hobro Danske Spils klart største favorit til at rykke ud af Superligaen, men det er Jonas Dals mandskab ikke længere. I stedet ser Danske Spil* nu Silkeborg som den mest sandsynlige nedrykker til odds 1,67.

- Silkeborg har vist, at holdet mangler noget rent offensivt, hvilket nul scoringer i tre kampe fortæller alt om. Det er svært at se, hvor deres mål skal komme fra. Og det siger lidt sig selv, at de ikke kommer til at hente mange point, når holdet ikke præsterer rent offensivt, siger Morten Overgaard.

Selvom Silkeborg er Danske Spil* største nedrykningsfavorit, så er Hobro dog langt fra ude af farezonen.

Hobro giver lige nu odds 1,75, hvis klubben rykker ud af Superligaen i indeværende sæsonen.

Det er dog noget af en stigning sammenlignet med oddset op til sæsonstart, hvor Hobro som nedrykker blot gav pengene 1,07 gange igen.

Nedrykningsodds fra Danske Spil*:
Silkeborg - 1,67
Hobro - 1,75
OB - 3,15
FC Vestsjælland - 4,20
SønderjyskE - 7,50
Esbjerg - 10,00
Randers - 11,00
FC Nordsjælland - 15,00
Brøndby - 40,00
FC Midtjylland - 40,00
AaB - 100,00
FC København - 500,00

Find dit spil på Danske Spil*.