Er du endnu ikke kunde hos Betfair*? Se dette tilbud: Betfair Sportsbook* giver nye danske kunder odds 4 for sejr til Brøndby i søndagens Superliga-kamp mod Hobro.

Hobro vandt 2-0 over Brøndby i august, men det var i en periode hvor det meste kørte på skinner for den lille oprykkerklub. Nu står Hobro med to nederlag i træk, mens BIF er uden tab i de seneste fem runder.

Så BIF er logisk favorit i denne kamp, trods udebane, og det kan ses på markedets lave odds for udesejren. Men via dette starttilbud kan du faktisk få odds 4 for BIF-sejren hos Betfair Sportsbook*.

  

Sæt dit spil til det nuværende odds (1,65) hos Betfair Sportsbook*. Hvis dit spil går hjem, toppes dit odds op (gælder for en indsats på 100 kr) til 4,0 i form af et freebet-beløb.

Og hvis dit spil ikke går hjem? Så refunderer Betfair Sportsbook* din indsats i form af et freebet (op til 100 DKK).

Sådan tager du imod dette tilbud

  1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair Sportsbook* 
  2. Angiv kampagnekoden ZEP322 når du registrerer din konto
  3. Spil pre-match hos Betfair Sportsbook* på Brøndby-sejr til de nuværende odds
  4. Nyd kampen City-United vel vidende at du modtager et freebet på din Betfair* Sportsbook-konto uanset hvordan kampen ender!

Du kan naturligvis satse mere end 100 DKK, men det vil kun være 100 DKK (og kun dit første spil) der tæller i forbindelse med dette tilbud.

Aktuelle Betfair* Sportsbook-odds på Hobro-Brøndby, søndag kl 16:

Hobro Uafgjort Brøndby
5,00 3,90 1,65

Eksempel: Du satser 100 kr på BIF-sejr til odds 1,65. Brøndby vinder, og du scorer dermed en netto-gevinst på 65 kr. Men derudover får du et freebet-beløb på 235 kr. Hvis Brøndby IKKE vinder, taber du din indsats, men får den refunderet i form af et freebet på 100 kr.

BemærkHar du allerede en konto hos Betfairs spillebørs, kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud, da du i så fald ikke betragtes som ny kunde hos Betfair*. Bemærk også at du ikke kan kan benytte både dette tilbud OG den normale start-bonus (freebet på 1000 kr).