Her på BetXpert.com har vi Danmarks bedste ekspertpanel og Danmarks bedste brugere. Knalddygtige. Synes vi da selv.

Nu skal det bevises.

Spillebørsen Betfair* har inviteret BetXpert til at deltage i Road To Africa. en stor tipliga-konkurrence der løber frem til 30. april 2010 med en tip-dyst (head-to-head) hver weekend. Den udfordring har vi selvfølgelig taget imod.

Og vi har tænkt os at gøre det via et kollektiv-koncept: Vi skal levere to tip hver uge. Det ene tip skal vores ekspertpanel levere, det andet vil vi lade vores brugere stå for.

I derude skal altså komme med jeres spilforslag - og så skal der debatteres lystigt i forum indtil I, via afstemning, finder frem til ugens bedste bud.

Konkurrencen går allerede i gang i denne uge. Så vi har faktisk brug for jeres hjælp. Nu!

Desværre har vi først nu fået detaljerne nogenlunde på plads, så denne gang er der ikke tid til en fase med spilforslag fra brugerne. I denne uge komprimerer vi det ved at vi uden forudgående brugerdebat fremlægger to tip - som I så skal stemme om. Med deadline for afstemningen fredag kl. 12.

Stemmeboksen ses på forsiden af BetXpert.com

Og i næste uge er det bare med at komme til tip-tasterne så tidligt som muligt. BetXpert har brug for dig og dine forslag!

Præmier for 12.000 til BetXperts brugere
Der skal selvfølgelig være noget at stræbe efter (ud over æren).

Selve konkurrencen - hvor BetXpert er een af i alt 40 deltagere - har som hovedpræmie en rejse for to til VM i Sydafrika. Skulle vi vinde dén - eller en af de øvrige konkurrence-præmier - går den til vores ekspertpanel.

Men derudover har vi en særskilt præmiepulje - også sponsoreret af Betfair - til vores brugere. I alt 12.000 kr som via lodtrækning går til dem der deltager i afstemningerne når vi skal finde tips.

Lodtrækningen blandt alle der har stemt, foretager vi ad flere omgange:

Under hele gruppespillet udtrækker vi efter hver weekend én vinder af 200 kr., som udtrækkes blandt alle der har stemt i den pågældende weekend.

Herudover udtrækker vi 5 vindere blandt alle afgivne stemmer når vi når halvvejs gennem konkurrencen, og endelig udtrækker vi i alt 10 vindere til allersidst, når Road to Africa konkurrencen afsluttes.

Tip-proces
Vi har 500 units at spille for i hver uges dyst. Dem fordeler vi på to spil. Som udgangspunkt vil vi satse 100 enheder på det tip som vores brugere finder frem til. Og 400 enheder på ekspertpanelets tip.

Dette for at mindske risikoen for at vores modstandere lurer præcis hvad vi satser på.

Har du et tip du synes er oplagt at bruge og/eller vil du deltage i debatten om de tips andre kommer med, skal det ske i en forumtråd som vi opretter særskilt til formålet (vi bringer et link så snart det er klart).

Deadline for fremlæggelse af tips er kl. 12 hver torsdag. På det tidspunkt vælger vi, på basis af jeres inputs, to-tre tips. Som I så stemmer om - med deadline for afstemningen fredag kl. 12. Det vindende tip bruger vi i konkurrencen. 

Betingelse for at være med
For at kunne være med i lodtrækning om bruger-præmierne, skal man have en Betfair-konto og mindst have indsat 50 DKK med et betalingskort.

Læs mere her, på vores konkurrence-side - hvor vi også fortæller nærmere om brugerpræmie-strukturen og om Road to Africa-konkurrencen.