Sponsoreret indhold fra NordicBet

Danmark har kun kvalificeret sig til en enkelt U21-slutrunde de seneste 20 når, men når der fløjtes op til EM i Tjekkiet om to uger, bliver det med et vanvittig stærkt landshold. Bookmakeren NordicBet skimter medaljer til Højberg og co.

Fødekæden i dansk topfodbold er imponerende stærk i disse år. U21-truppen er så stærk, at end ikke supertalentet Lukas Andersen, der spiller fast i Ajax Amsterdam, er blevet udtaget. Derfor er den kommende EM-slutrunde i Tjekkiet en gylden mulighed for at bryde mange års resultat-tørke på U21-fronten og måske endda spille med om medaljer. Bookmakeren NordicBet har stor tiltro til de danske drenge og betaler blot pengene 2,35 gange igen, hvis landsholdet går videre til semifinalen.

"Det nuværende U21-landshold er uden tvivl det stærkeste, vi har haft i mange år. Det er slet ikke utænkeligt, at Danmark når rigtig langt og muligvis napper en medalje. Mange af spillerne er allerede slået igennem på seniorniveau, og en del af dem endda i udlandet. Med profiler som Pierre Emile Højbjerg, Viktor Fischer, Jores Okore og eftertragtede Pione Sisto på holdkortet, kan U21-drengene slå de fleste andre hold på en god dag. Står spillerne først i en semifinale, kan alt ske," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

I U21-slutrunden deltager kun otte hold fordelt på to grupper. Tyskland er storfavorit til førstepladsen i Danmarks gruppe, mens det rød-hvide mandskab ifølge NordicBet ligger til at snuppe andenpladsen, der giver adgang til en semifinale.

"Danmark vandt sin kvalifikationspulje ganske suverænt og er yderligere blevet begunstiget med en meget fin lodtrækning. Når man dertil lægger, at Serbien, som vi kæmper med, ikke stiller med så stærkt et hold som forventet, ligner det bestemt en dansk dyst om medaljer," uddyber Tonni Munk Jensen.

Kommer Danmark i semifinalen, vil det være en tangering af det bedste danske U21-resultat nogensinde fra 1992.

Hvilke hold kommer videre til semifinalen i Danmarks EM-gruppe?
Tyskland 1,05
Danmark 2,35
Serbien 2,45
Tjekkiet 2,70

Find spillet på www.NordicBet.dk NordicBet*.dk> under Fodbold - International - U21-EM