Sponsoreret indhold fra NordicBet

Vinder FC Midtjylland de tre sidste Superligakampe, vil holdet som det første danske hold i historien have vundet samtlige hjemmekampe i en sæson. Havde man spillet 100 kr. på dette før sæsonen, ville man nu være millionær. 

Hvis der er et stadion i dansk fodbold, som giver modstanderne søvnløse nætter, må det være MCH Arena i Herning. I indeværende sæson har FC Midtjylland fejet al modstand til side på hjemmebanen. I foreløbig 14 kampe har Ulvene således hentet maksimumpoint krydret med en imponerende samlet målscore på 35-8.

NordicBet vover sig nu ud i at sætte tal på sandsynligheden for, at FCM præsterer en "perfekt sæson" på hjemmebanen. Vurderingen lyder på, at der er 13 pct. chance for, at de tre resterende kampe også resulterer i hjemmesejre, hvilket kan spilles til odds 7,00. Bookmakeren har regnet sig frem til, at FCM-sejr i samtlige hjemmekampe ville stå i odds 10.000, hvis væddemålet havde været etableret før sæsonen. Det svarer til en gevinst på svimlende én mio. kroner ved en indsats på en flad hundredekroneseddel. 

"At midtjyderne har bragt sig i en position, hvor den perfekte hjemmebanesæson er inden for rækkevidde, siger noget om den styrke, som holdet har. Og selv om de møder stærke hold som FCK, Brøndby og Sønderjyske i deres sidste tre kampe, vurderer vi, at den største trussel mod rekorden vil være ulvenes egen motivation. Mesterskabet kan nemlig vise sig at være hjemme, inden de sidste hjemmekampe skal spilles," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

FC Midtjyllands næste hjemmekamp er søndag den 17. maj, hvor FC København aflægger visit. Derudover står Brøndby og Sønderjyske i vejen for den fænomenale rekord.

Vinder FC Midtjylland alle 17 hjemmekampe i sæsonen 2014-15?
Ja 7,00

Find NordicBets odds på www.NordicBet.dk under Fodbold - Danmark - Sæsonspil