En historisk pokerturnering finder sted lige nu på Ladbrokespoker.com. Poker Million er navnet på den største pokerturnering nogensinde på Internettet - med en total præmiesum på 11 millioner danske kroner. Ladbrokes har sprængt alle rammer og smidt ca. 7 millioner kroner ekstra i præmiepuljen og vinderen kan gå hjem med 1 million $ (knap 6 millioner kroner).

Over 2.500 danskere spiller i dag poker på Ladbrokespoker.com. Antallet af danske pokerspillere er øget med næsten 100 % på bare et halvt år - hvilket tydeligt indikerer at Internetpoker er blevet den helt store dille i Danmark. Ladbrokespoker.com er i dag Europas største pokerwebsite.

Over 90,000 personer har registreret sig på Ladbrokespoker.com og over 20,000 personer spiller dagligt poker på Ladbrokespoker.com.

Man kan på Ladbrokespoker.com i løbet af november og december kvalificerer sig til den store Tv-transmitterede finale i Poker Million.

Der vil dagligt blive afholdt en lang række kvalifikationsturneringer deriblandt også gratisturneringer - hvor man altså helt gratis har mulighed for, at blive en af de i alt 72 finalister der skal kæmpe om de en samlet præmiesum på 11 millioner kroner. Den stort anlagte finale finder sted i juli 2005 og sendes direkte på TV.

Richardt Funch, Manager for Ladbrokes i Danmark udtaler ”Ladbrokes er lige nu vidne til et Internetpoker boom i Danmark. Og med Poker Million har danskerne altså muligheden for at spille poker om 11 millioner kroner via deres computer. Vi har før set helt nye spillere nå langt i disse turneringer så det er ikke kun de rutinerede pokerspillere der har chancen – alle har chancen at blive millionær og TV stjerne.

Richardt Funch fortsætter ”Der er allerede 13 personer der har kvalificeret sig til den store TV finale – og 3 af disse er danskere. Hvilket er helt utroligt taget i betragtning at der findes spillere fra 107 forskellige lande på Ladbrokespoker.com. Men danskerne rangerer generelt blandt de absolut bedste på LadbrokesPoker.com så på den baggrund kommer det ikke som en overraskelse. Der er fortsat 59 pladser tilbage at spille om.”