Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Tidligt lørdag vandt den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki sin hidtil største triumf i karrieren.

Efter et vildt finaledrama i tre sæt slog danskeren til sidst Simona Halep i Australian Open-finalen, og dermed kom den længe ventede Grand Slam-sejr endelig i hus for Wozniacki, som i samme omgang sikrede, at hun kravler op på verdensranglistens førsteplads.

Hos Danske Spil* har de allerede kigget frem mod de tre næste Grand Slams og Wozniackis vinderchancer i dem.

- Den her sejr bekræfter os i, at hun bare er en af de absolut bedste i verden lige nu. Alle på nær Serena Williams var med, men ingen var så dygtige og stabile som Wozniacki i Australien. Og når man spiller på det niveau, så er man også i spil til flere Grand Slam-titler, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Hun har størst chance for at vinde i US Open, hvor hun helt tydeligt godt kan lide at spille. Hun har været i finalen der to gange før, og som det ser ud nu, vil hun være en af dem, vi regner med i favoritfeltet, siger Peter Emmike og uddyber:

- Det er selvfølgelig lidt svært at spå om vinderchancer i turneringer, der ligger nogle måneder væk, men vi antager, at Wozniacki holder sig skadesfri og formen ved lige. Gør hun det, har hun en chance for at tage en mere i år. Hvis hun holder sin position på verdensranglisten, så er der også umiddelbart mulighed for, at hun får en bedre seedning i nogle af turneringerne, så der er mange faktorer i spil. I Australien var der mange ting, der gik hendes vej, og det er selvfølgelig helt fantastisk for hende.

Danske Spil* har odds 14,00 på, at Wozniacki vinder US Open, som er den sidste Grand Slam i år. Den næste er French Open, hvor hun aldrig har været længere end kvartfinalen på grusunderlaget. Her giver Danske Spil* odds 20,00 til den, der tror hun vinder der.