Wimbledon er slut, og Roger Federer vandt på herresiden, mens spanske Garbine Muguruza vandt hos kvinderne. Her på BetXpert har vi også afsluttet vores to Wimbledon-konkurrencer sponsoreret af Unibet*

På kvindesiden var der ingen blandt de fire topseedede, der vandt turneringen, og derfor kommer det næppe som en overraskelse, at man skulle have vinderen, Garbine Muguruza, på sit Fantasy-hold for at vinde konkurrencen, for hun gav nemlig 150 point. Her er alle vinderne: 

Fire høje odds gav Nordfan sejren

Nordfan løb med førstepladsen og præmien på 2.500 kroner til sin Unibet-konto med et samlet overskud på 103,95 enheder, hvor der blandt andet blev ramt odds 4,75, 5,00, 5,50 og 6,50 - sidstnævnte var på Ernests Gulbis' overraskende sejr over Juan Martin Del Potro.

På andenpladsen med en præmie på 1.500 kroner til Unibet-kontoen ligger Jepperm, der scorede sig et overskud på 90,40 enheder. Her lunede Sebastian Ofners sejr over Jack Sock til odds 6,50 gevaldigt. På tredjepladsen er DanneHH med et overskud på 83,70 enheder, hvilket giver en præmiegevinst på 500 kroner til Unibet-kontoen. 

Sølle 1,5 enheder adskilte nummer fire og fem. Corazon sniger sig akkurat op på fjerdepladsen og vinder 350 kroner til Unibet-kontoen, mens Donald tager den sidste præmiegivende placering og 150 kroner til Unibet-kontoen. 

Overlegen sejr i Fantasy-konkurrencen

I Fantas-konkurrencen var ingen deltagere i nærheden af Jeppesen96, der havde begge finalister på både herre- og kvindesiden på sit hold, og derfor endte det med hele 605 point til konkurrencen. Det var 145 point flere end nummer to. For førstepladsen vinder Jeppesen96 2.500 kroner til sin Unibet-konto. 

Andenpladsen går til Donald med 460 point, der også i Fantasy-konkurren vinder en præmie. Denne gang er den noget større, da der her bliver indsat 1.500 kroner på Unibet-kontoen. 

Det var utroligt tæt om de resterende tre præmiegivende placeringer, hvor hele fire deltagere lå inden for ti points afstand. Tiebreaker-reglen kom endda i spil to gange. Reglen siger, at ved pointlighede er det den deltager, der har registreret sit hold først, der ender øverst. Både molhede og aab_one havde 445 point, men molhede registrerede sit hold først og får dermed tredjepladsen og 500 kroner på Unibet-kontoen, mens aab_one tager fjerdepladsen og 350 kroner. 

Også om den sidste præmiegivende placering var der pointlighed. Her havde HCG oprettet sit hold først, og dermed er der 150 kroner til Unibet-kontoen, for den sidste præmiegivende 5.plads, mens Krelle1994 må gå tomhændet fra konkurrencen.

Vinderne vil kontaktet snarest med henblik på uddeling af præmierne.