US Open er slut, og det var med total amerikansk dominans hos kvinderne, hvor alle fire semifinalister var fra USA, hvor det blev til en overraske sejr til Sloane Stephens. Hos herrerne vandt Rafal Nadal i nat, og her på BetXpert har vi nu opgjort vores to US Open-konkurrencer sponsoreret af Unibet* og fundet vinderne. 

En overraskende sejr til verdens nummer 83, Sloane Stephens, gav gode point til de brugere, der havde hende på deres Fantasy-hold. Det gav nemlig hele 250 point, hvilket var cirka halvdelene af de optjente point på de præmiegivende placeringer. 

Og derfor kommer det næppe som en overraskelse, at man skulle have Stephens blandt WTA-spillerne på ens hold for at vinde en præmie. Ansbjerg08 var den bruger, der havde sat det bedste Fantasy-hold, og med et forspring på bare fem point vinder han over Icemads. Ansbjerg08 vinder 1.000 kroner til sin Unibet-konto, mens Icemads vinder 500 kroner. 


De resterende præmiegivende placeringer (3-7) giver alle 200 kroner i gevinst til ens Unibet-konto, og dem tager Yanks, Donald, helleas08, PeterK25 og Mssl sig af. 

Stabilitet i tips-konkurrencen giver førsteplads

Med et samlet overskud på 86,95 enheder løber NisLundgaard med førstepladsen i tips-konkurrencen og 1.000 kroner i præmie til sin Unibet-konto. Her blev der blandt andet ramt Borna Corics sejr over Alexander Zverev til odds 5,25, mens der samtidigt kun blev misset to tips ud af samlet 12. 

På andenpladsen med en præmie på 500 kroner til sin Unibet-konto er Sondergaard. Et samlet overskud på 70,30 enheder var nok til at holde de andre deltagere på afstand, men var stadig et stykke op til førstepladsen. Sondergaard missede tre tips ud af 11 og ramte blandt andet Juan Martin Del Potros sejr over Roger Federer til odds 4,80. 

Det var ikke alle deltagere i toppen af tips-ranglisten, der levede op til konkurrencens krav om antallet af aktive spilledage, og det betyder, at fcm123 ikke vinder nogen præmie for sin tredjeplads. Ligeledes vinder Fulle heller ikke nogen præmie. 


Det betyder, at nummer 3-7 bliver Gustav123, Claude, PeterK25, Cjensen25 og albamus, der alle vinder 200 kroner til Unibet-kontoen. 


Alle præmier skal omsættes mindst en gang til mindst odds 1,40 hos Unibet*, før en udbetaling kan foretages.

Her på BetXpert har vi allerede en ny konkurrence klar - den er til gruppespillet i Champions League, og der er hele 45.000 kroner på højtkant til 60 forskellige vindere. Læs mere om CL Challenge 2017 her. 

Vinderne vil kontaktet snarest med henblik på uddeling af præmierne.