BetXperts brugertipkonkurrence for februar måned er nu slut, og det er tid til at annoncere vinderne. Den bød desværre på flere fejl af BetXpert, og derfor er der fundet to vindere af konkurrencen. Se vinderne her i konkurrencen, der er sponsoret af Oddset hos Danske Spil*.

Nedenstående er udmeldingen fra forum- og analyseredaktør hos BetXpert, Jens Bøye:

"Verdens Bedste Fodboldrejse, men ikke just verdens bedste konkurrenceafvikling... :-). Vi kan lige så godt erkende det blankt: Vi jokkede i spinaten, vores stillingsudregning var forkert, og vi kom med vildledende udmeldinger. Forvirringen betød at to deltagere begge med god ret kunne hævde at være den retmæssige vinder af delkonkurrence nr 2: brugertipkonkurrencen i februar.

I den situation har vi valgt en salomonisk løsning: Vi deler førstepræmien mellem de to: LasseLaugesen og Bettingspider.

Det vil sige at de deles om de lodder som brugertipkonkurrencen har i den store lodtrækning om en billet på Verdens Bedste Fodboldrejse. Brugertipkonkurrencen står for 50% af lodderne, dvs at de to vindere hver får 25%.

Derudover får de begge et gavekort til Unisport til en værdi af 1.500 kroner. Førstepræmien bestod egentlig af eet gavekort til 1.500 kr, men som en lille kompensation til de to berørte har vi valgt at fordoble.

Endelig deles de om andenpræmien som var et freebet til Oddset på 500 kroner. Dvs at de hver får et freebet a 250 kr.

Mvh Jens Bøye, forum- og analyseredaktør (og Ligue 1-tipper, med mere)"

De tre sidste præmiegivende palceringer går til latinotommy, der slutter på tredjepladsen. Fjerdepladsen går til Hoffer2610, mens femtepladsen går til HandballGuru. Tillykke til alle vinderne. 

Artiklen blev oprindeligt publiceret den 1. marts klokken 13:30, men blev taget ned grunden fejlen i stillingen. Klokken 17:19 blev den publiceret igen. Herefter blev den taget ned en gang til, og derefter publiceret den 5. marts klokken 14:51.

Vinderne 

1. (1.500 kr. gavekort til Unisport+ 250 kr. freebet + tre lodder)

1. (1.500 kr. gavekort til Unisport+ 250 kr. freebet + tre lodder)

Lasselaugesen

bettingspider

9,05 units

6,46 units

3. (200 kr. freebet) latinotommy 3,43 units
4. (200 kr. freebet) Hoffer2610 2,46 units
5. (200 kr. freebet) HandballGuru 2,35 units

Vinderne er kontaktet af BetXpert med henblik på levering af præmier. Hvis mail ikke er modtaget, så gik efter i spamfilteret. 

Stillingen

Hele stillingen for februar måned, hvor kun godkendte brugertips er talt med, kan ses nedenunder: