Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Ruten til Tour de France 2019 er blevet offentliggjort, og nu har Danske Spil fundet deres vinderfavoritter.

- Chris Froome er smal favorit. Vi har odds 2,85, på Froome vinder Tour de France for femte gang i karrieren, fortæller oddssætter hos Danske Spil, Jeppe Helbo Jensen og fortsætter.

- I 2018 viste Froome ikke skræmmende styrke, men han satsede også på Giro-Tour-doublen og måtte derfor økonomisere på kræfterne. Næste års rute passer ham perfekt. Der er fem bjergafslutninger, og her vurderer vi, at Chris Froome kan gøre forskellen.

- Chris Froome har også det stærkeste hold bag sig, hvilket har vist sig at være udslagsgivende i hans tidligere Grand Tour-sejre, siger Jeppe Helbo Jensen.

I 2017 trådte Tom Dumoulin for alvor ind på den store cykelscene, da han vandt Giro d’Italiam og VM i enkeltstart. Ifølge Danske Spil, så bliver hollænderen også Froomes største konkurrent i næste års Tour.

- Spillerne får odds 3,25, på Tom Dumoulin vinder Tour de France i 2019. Han fik jo en andenplads i både Giroen og Touren i 2018. Han er stabil i bjergene og én af de bedste ryttere til at køre enkeltstart. Dumoulin havde derfor nok foretrukket en længere enkeltstart til næste års Tour end den kuperede etape på blot 28 km. 

- Derudover bliver det selvfølgelig spændende at følge vinderen af Tour de France 2018, Geraint Thomas. Ligesom Froome, så har han den fordel, at han kører på ét af de stærkeste hold. Men med en hårdere rute og to konkurrenter i Dumoulin og Froome, der nok ikke kører Giroen inden Touren, så vurderer vi, at Geraint Thomas får svært ved at gentage sidste års triumf, afslutter Jeppe Helbo Jensen.