Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Christian Eriksen, Thomas Delaney og Kasper Schmeichel er nomineret i kategorien Årets Mandlige Fodboldspiller, som uddeles ved Sport 2017 den 8. januar 2018, og hos Danske Spil* er de slet ikke i tvivl om, hvem der løber med den pris.

- Hos os er der ikke den store tvivl om, at Christian Eriksen må få den titel.

- Eriksen bygger bare på og bliver bedre og bedre. Det er ikke tit, at vi ser danskere være så dominerende med mål og assist for et tophold i en af verdens stærkeste ligaer, så det er vi sikre på, at Eriksens kollegaer i Spillerforeningen også kommer til at hylde. Selvom de to andre nominerede også har imponeret, så er Eriksen bare et andet niveau, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Danske Spil* er så sikre på, at Christian Eriksen vinder prisen i år, at de har odds 1,02 på ham. Tror man, at sidste års vinder, Kasper Schmeichel genvinder titlen, så får man odds 12,00 på det, mens Thomas Delaney står til odds 25,00.

De tre nominerede til Årets Kvindelige Fodboldspiller er også blevet offentliggjort. Lige som hos herrerne er der også en stor favorit her, hvor Pernille Harder er nomineret sammen med Simone Boye og Stine Larsen.

- Pernille Harder må være favorit. Hun har ikke alene været anfører for sølvholdet ved EM, hun har også været afgørende i sin tyske klub Wolfsburg, hvor hun har vundet mesterskabet og pokalen i år. Samtidig er hun af fodboldmediet Goal blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller for nyligt, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Selvom Harder er storfavorit til odds 1,02, så er der stadig al mulig grund til at hylde Stine Larsen og Simone Boye. Larsen har leveret flot i Brøndby og til EM, mens Boye blev belønnet med et skifte til Rosengård, efter at hun vandt The Double med Brøndby – i øvrigt sammen med Stine Larsen, siger Peter Emmike.

Larsen står til odds 13,00 som andenfavorit til prisen, mens Simone Boye står til odds 22,00.

Tjek Danske Spils odds på Sport 2017 lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/dansk-fodbold-award/