Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Der er 15 kandidater til Årets Sportsnavn, men ifølge Danske Spil*, så er der én klar favorit.


- Caroline Wozniacki er vores klare favorit. Vi tilbyder odds 2,20 på, at hun bliver Årets Sportsnavn 2018. De nærmeste konkurrenter er Lars Eller og Michael Valgren, som begge giver odds 6,00 til at vinde titlen, fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike og fortsætter.


- Wozniacki er vores klare favorit, da hun vandt sin første Grand Slam tilbage i januar. Sejren i Australian Open resulterede også i, at hun røg til tops på verdensranglisten igen. Det er en fantastisk flot præstation. Hun er vel at mærke den eneste dansker, der nogensinde har vundet en Grand Slam. 


- Sammen med Washington Capitals vandt Lars Eller Stanley Cup, og den præstation gør, at vi har ham i top tre. Ligesom Wozniacki, så var Lars Eller også den første dansker til at løfte Stanley Cup-trofæet.

- Årsagen til at Valgren er med i top tre skyldes, at han jo vandt Amstel Gold Race. Derudover var han også en afgørende faktor i Magnus Corts flotte etapesejr i Tour de France.


Den 15. december skæres kandidatlisten ned til tre navne, og det er en jury bestående af medlemmer fra Danmarks Idrætsforbund og Jyllands-Posten, som kårer vinderen.


- Juryen har fire kriterier, de vurderer efter. Global konkurrence, konkurrencen på dagen, forløbet og folkelighed. Når vi skal vurdere ud fra de kriterier, så peger det alt sammen i retning af Wozniacki, afslutter Peter Emmike.