Twitter kan være et ganske glimrende redskab, når man skal søge efter informationer og bettingtips. Se her nogle bud på, hvem man bør følge på Twitter.

Det kan være svært at finde rundt blandt de mange betting-relaterede Twitter-brugere, og det kan være en uoverskuelig jungle med masser af tweets flyvende over skærmen.

Du kan f.eks følge bookmakernes, spillernes eller klubbernes officielle Twitter-konto, og så du kan selvfølgelig også finde danske nyheder hos sportsmedier som f.eks Tipsbladet, BT Sport eller Bold.dk.

Derudover også er livlig Twitter-aktivitet blandt diverse sportsjournalister, kommentatorer og debattører, der kan bidrage med nyttige input og betragtninger.

Og tilføjer man så udenlandske sportsmedier, klubber og sportsudøvere, så begynder der hurtigt at blive godt fyldt op på Twitter-kontoen.

Det er ofte yderst vigtigt at være først med seneste trupnyt og få de varme staldtips inden oddset er slashet. Og her er Twitter et oplagt medie til at holde sig opdateret og få serveret hurtige oddsanbefalinger fra skarpe tippere.

Der er en endeløs række af Twitter-tippere, der smider om sig med oddsforslag, og det kan være meget svært at udvælge, hvem man skal følge.

Kom meget gerne med anbefalinger af, hvem der er værd at følge på Twitter i jagten på betting-overskud.

BetXpert på Twitter!

Vi er selvfølgelig også på Twitter og I kan finde vores eksperttips og links til artikler og nyheder her:

BetXpert

Vi tweeter desuden alle bekræftede opstillinger ud via vores twitter-profil. Ønsker du at få startopstillinger som en af de første, så følg os på Twitter. Det er et særdeles godt redskab til at fange målscorer-spil, hvor spillere starter "out of position".

Vores lillebror Holdnyt.dk kan bestemt også være en nyttig hjælp, bl.a. med seneste nyt på transfermarkedet og generelle pip om tilstandene og hændelser i fodboldens verden.

Anbefalede Twitter-profiler

Derudover kan man også benytte Twitter til at hente brugbare stats, inspiration til betting-strategi, optakter, blogs, men også oversigter over karantæner og skader.

Bookmakeren Pinnacle har også anbefalet at man også holder godt øje med tweets fra: 

Zonal Marking

Infostradalive 

FootballFacts101

ColinTrainor

Footballfactman

Og så kan man også benytte lejligheden til at fremhæve de mange gode betting-artikler fra Pinnacle på

PinnacleSports

Hvem følger I på Twitter?