Sjældent har en søndag været så fortættet med store sportsbegivenheder som denne: OL, Vuelta, to gange ligastart og et væld af tips: Få overblikket her

Der er de almindelige weekender. Og så er der en weekend som denne, hvor den ene interessante sportsbegivenhed afløser den anden. Denne søndag finder du blandt andet en olympisk finale i håndbold med dansk deltagelse!

Men søndagen byder på meget mere end det. Vi har her samlet en oversigt over de største begivenheder denne søndag.

Danskerne kæmper om OL-metal

Det danske herrelandshold i håndbold har kæmpet sig i OL-finalen, hvor deres onde ånd - Frankrig - venter til et brag af en kamp. 

Hvem der løber af med OL-guldet er endnu et åbent spørgsmål, men vores håndboldekspert, Chipurin, har kigget lidt nærmere på kampen.

Han har dog ikke fundet værdi i 1X2-markedet, men derimod ligner det en kamp, hvor der godt kan komme en del mål. Læs hans analyse til braget her.

OL nærmer sig sin afslutning

Der er ikke meget OL tilbage af årets begivenhed, og det betyder at flere turneringer og konkurrencer nærmer sig sin afslutning. Foruden håndbold-guldet skal også basket-guldet uddeles i dag, og her er USA - Dream Team - absolutte favoritter mod Serbien.

Men serberne bed fra sig sidst de mødte hinanden, så måske bliver det ikke nogen walkover for USA. 

Også bronzen skal fordeles, og her mødes Spanien og Australien i en kamp, der sagtens kan gå hen og blive meget interessant.

Meget andet OL-guld skal dog også fordeles denne dag, og herrenes mountainbike-konkurrence bliver også afholdt. Peter Sagan deltager, men vinder næppe - læs vores ekspertanalyse til konkurrencen her.

Meget andet på programmet

Det er dog en ret heftig dag, så der er mange andre ting på programmet. Forsiden tæller i øjeblikket mere end 15 tips, så der burde være noget for enhver smag. 

Herunder ses nogle af de ting, du blandt andet kan se i TV eller spille på denne søndag.

Udvalgte sportsbegivenheder

Kl. 13 - Superliga: Silkeborg - Viborg -0,25 2 (TV)

Kl. 13.45 - Dansk 1. division: Næstved - Vejle 2

Kl. 16 - Superliga: AGF - Brøndby (TV)

Kl. 18 - Tippeliga: Start - Sogndal -0,25 2 

Kl. 16.30 - OL: Herrernes mountainbike - Nino Schurter vinder 
Kl. 16:30 - OL: Bronzekamp i basket

Kl. 20.15 - La Liga: Real Sociedad - Real Madrid (TV)

Kl. 20.45 - Serie A: 7 kampe

Kl. 20.45 - Ligue 1: PSG - Metz over 3 mål (TV)
Kl. 20.45 - OL: Finalekamp i basket - Dream Team mod Serbien (TV)

For komplet TV-oversigt: Se vores guide her