Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Ruten til Tour de France 2018 er offentliggjort, og feltet skal forbi en masse spændende steder. Alpe d’Huez og brostene fra Paris-Roubaix er nogle af udfordringerne i 2018 – og hvem løser så dem bedst? Det har Danske Spil* et bud på.

- Chris Froome er selvfølgelig favorit. Det er man, når man har vundet fire ud af de seneste fem år, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil*.

- Største udfordrer bliver – hvis han altså stiller op – Tom Dumoulin. Han vandt Giroen i år, og han ligner bare en rytter, der er klar til at udfordre i Touren. Det viste han også til VM i Norge i år, hvor han vandt enkeltstarten, siger oddssætteren.

Danske Spil* har odds 2,00 på Froome som vinder, mens Dumoulin står til odds 3,50. Danske Jakob Fuglsang giver odds 50,00 igen.

Det er få, som definitivt har meldt ud, at de kører Touren. Dertil kommer der en masse andre usikkerhedsfaktorer, siger Jeppe Helbo.

- Vi glæder os til at se startlisten, og hvem der har mod på at udfordre Froome. Vi så jo i årets Tour, at Froome kontrollerede det, men med brosten, stigninger og holdtidskørsel er der muligheder for at ryste ham næste år, siger Jeppe Helbo.

Hvis Chris Froome vinder sin femte sejr i løbet, så kommer han op på siden af Eddy Merckx, Jacques Anquetil, Bernard Hinault og Miguel Indurain, som alle har vundet fem gange – flest i historien.

Tjek Danske Spils odds på Touren lige her: https://danskespil.dk/oddset/cykling/international/tour-de-france