Sponsoreret indhold fra NordicBet

Morten Andersen er for fjerde gang i træk blandt de 15 finalister, som er nomineret til optagelse i NFL’s Hall of Fame. Endnu engang er den danske kicker dog et langskud til at komme ind, vurderer NordicBet*.

Danske Morten Andersen er den mest scorende spiller i NFL’s historie. I de fleste andre sportsgrene ville det gøre ham selvskrevet til en plads i Hall of Fame, men i NFL er det anderledes. Fordi Andersen er kicker, er hans pointhøst ikke omgivet af samme respekt som de andre positioner på banen.

Af samme grund betaler NordicBet* pengene hele seks gange igen, hvis Andersen er blandt de fem spillere, der kommer ind i det fine selskab. Det er ellers fjerde gang i træk, at Andersen er blandt de 15 finalister.

”Det er stærkt at blive udtaget til finalefeltet fire år i træk, og Morten Andersen står bestemt med gode kort på hånden for at komme ind i Hall of Fame på et tidspunkt. Men det vil kræve, at der i juryen er stemning for at belønne special teams-spillere, og det er ikke vores indtryk, at dette er tilfældet lige nu”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Blandt de øvrige finalekandidater er store navne som runningback LaDanian Tomlinson, wide receiver Terrell Owens og quarterback Kurt Warner.

Bliver Morten Andersen indlemmet i Pro Football Hall of Fame i 2017?

JA        6,00

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Amerikansk Fodbold – NFL – NFL Futures