Sportsverdenen er som en nådesløs Mike Tyson, der slår løs på en i forvejen groggy modstander: Punch på punch, megabegivenhed på megabegivenhed! Midt under Australian Open får vi nu også VM i herre-håndbold – og det blot en måned efter EM for kvinder. BetXpert lader sig nu ikke sådan overvælde, og vores håndbold-eksperter har skrevet en listig skruebold af en optakt til turneringen, der finder sted i Tunesien og starter på søndag, d. 23. januar. Optakten forudsiger forløbet i hver af de 4 grupper og gennemgår alle 24 deltagende hold – den SKAL simpelthen læses.

http://www.betxpert.com/themes/item.asp?id=22

Danmark er med (skal møde Grækenland på søndag) og bør faktisk have en god chance for succes, trods afbud fra fighterkongen Joachim Boldsen. Sidste år blev det til en flot tredjeplads ved EM, og holdet består i vid udstrækning af markante spillere fra den spanske og den tyske liga. Medaljer måtte danskerne derimod se langt efter ved sidste VM, i Portugal for 2 år siden. Efter en pæn indsats i indledende pulje, hvor det kun blev til nederlag mod Sverige, kom Danmark i menneskehænder i mellemrunden, hvor det blev til klare nederlag mod Rusland og de senere mestre fra Kroatien. En sølle niendeplads blev det til. Såvel russerne som de kroatiske verdensmestre er selvfølgelig også med i år – sammen med de øvrige semifinalister fra Portugal: Sølvvinderne fra Tyskland, bronzetagerne fra Frankrig (er i Danmarks pulje) samt Spanien. Med er også et forynget svensk hold. Sverige er i øvrigt alle tiders mest vindende land ved VM i herre-håndbold, og hvem ved – måske napper vores naboer endnu en medalje til det bugnende trofæ-skab hinsidan! Og så udgør Norge med vinderchance i Gruppe D i øvrigt også en slagkraftig del af de 3 skandinaviske musketerer.

Vores VM-hold består af eksperterne Kenneth Bech, Ole Kusk og Benjamin Leander. Deres analyser kan findes på denne side, hvor man også kan skrive sig på en mailingliste:

http://www.betxpert.com/ekspert/hb/

Kald os i øvrigt bare masochistiske: Vi er simpelthen pjattede med at få slynget store sportsbegivenheder i fjæset. Desto større er udbuddet af spil. Så jo flere, jo sjovere!