Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Både Team Esbjerg og FC Midtjylland kan på skimte DM-guldet, når esbjergenserne lørdag aften tager imod midtjyderne i kvindernes 2. DM-finale i håndboldligaen.

Håbet om klubbens første DM-guld nogensinde lever stadig i bedste velgående for vestjyderne ovenpå den første DM-finale i Ikast, hvor hun-ulvene fra FC Midtjylland vandt en kneben hjemmesejr på 23-22.

Kort før tid i 2. halvleg var Team Esbjerg nede med 22-18, men via en hæsblæsende afslutning formåede vinderne af grundspillet at bevare spændingen i det samlede opgør om DM-guldet.

Danske Spil* vurderer dog stadig, at forhåndsfavoritterme fra FC Midtjylland er knebne favoritter til at løfte guldtrofæet.

- Spillerne på FC Midtjylland-holdet har størst rutine i at håndtere presset i en DM-finale, og det kan blive afgørende i sidste ende, siger Peter Emmike.

- Team Esbjerg har en fantastisk god hjemmebane i Blue Water Dokken, men skal reelt vinde over FCM med to mål. De 22 mål, som Team Esbjerg scorede på udebane kan vise sig at være et enkelt eller to for lidt, da vi forventer flere end de 45 mål fra første opgør. Men det bliver tæt og sikkert en gyserafslutning på kvindernes håndboldsæson, fortæller Peter Emmike.

Team Esbjerg giver odds 2.00 til at vinde DM-guld, mens FC Midtjylland er knebne favoritter og giver odds 1.70.

Følg finalen på TV2 lørdag aften og spil med på kampen hos Danske Spil* her:

Team Esbjerg – FC Midtjylland:                                   T. Esbjerg      Uafgjort         FCM               

Team Esbjerg – FC Midtjylland                                         odds 1.90      odds 8.80      odds 2.25

Team Esbjerg – FC Midtjylland (0-2)                                 odds 2.55      odds 8.50      odds 1.65

Hvem vinder DM-guld? Team Esbjerg – FC Midtjylland odds 2.00                            odds 1.70