Meget kan blive afgjort, når FCM tager imod AaB i guldkampen på MCH Arena. Sender Duncan de midtjyske ulve på guldkurs eller fører Kusk nordjyderne til sejr?

Inden Superliga-sæsonen blev sparket igang kunne man hente odds 35 for mesterskab til FC Midtjylland, mens der blev udbudt odds 40 for guldet havnede hos AaB. Men det er alligevel de to jyske mandskaber, der nu er stukket af i toppen.

FC Midtjylland har haft et ujævnt forår, hvor de er gået fra en forrygende 5-1 sejr i Parken over Parken til at indkassere et 0-1 nederlag i Aalborg. Men med en sejr i lørdagens topbrag kan Glen Ridderholms tropper sikre sig et forspring på hele 5 point ned til de nordjyske udfordrer.

Men AaB kommer med gejst og selvtillid. Efter 2-1 sejren over FC København i seneste spillerunde håber Kent Nielsen på, at de igen kan tage alle tre point mod de midtjyske ulve. 

Lørdag 5. april kl. 17:00

FC Midtjylland Uafgjort AaB
2,35 3,50 3,25
Unibet
Bet365
NordicBet

Hvem scorer først; Duncan? Kusk?...eller Curth?

Den store angriber Morten ´Duncan´ var med til at redde AaB fra nedrykning i 2010/11-sæsonen, og han kan nu være med til at sparke guldet til FC Midtjylland, men overfor står en oplagt AaB-keeper Nicolai Larsen.

AaB har dog svagheder ved standardsituationer. Der var store problemer med at holde styr på Kenneth Zohore i 2-2 kampen på Brøndby Stadion og senest så vi FCKs Olof Mellberg udligne til 1-1 efter et hjørnespark, hvor den svenske veteran ikke blev markeret ved bageste stolpe.

Det kan Duncan måske udnytte til at score sæsonmål nr. 13 og dermed presse Viborgs Thomas Dalgaard på topscorerlisten.

Hos AaB har den finurlige Kasper Kusk været den store offensive oplevelse med 11 fuldtræffere, men mod FC København kom Jeppe Curth i centrum som matchvinder i slutminutterne. Den rutinerede angriber virkede toptændt og kender måske svaghederne hos FCM-defensiven efter det vellykkede lejeophold hos midtjyderne i efteråret.

Så hvem tror I åbner guldkampen?

Udvalgte odds for første målscorer i kampen

Bedste odds Bookmaker
Morten ´Duncan´ Rasmussen 6,25 Unibet
Lukas Spalvis 8,00 Bet365
Sylvester Igboun 8,50 Bet365
Kasper Kusk 8,50 NordicBet
Rasmus Jönsson 9,50 Bet365
Jeppe Curth 10,00 NordicBet

Hold øje med ekspertanalyse til opgøret og kom meget gerne med jeres input og odds-idéer her.