Danmarks største kæde af bagerforretninger, GuldBageren, bliver fra 1. januar 2009 ny ligasponsor for den danske kvindeliga. Aftalen løber over to et halvt år.

"Vi er utroligt glade for aftalen med GuldBageren, der er gået ind i samarbejdet med ønsket om at sikre dansk kvindehåndbolds høje niveau og en fortsat udvikling i ligaen," siger DHF's generaldirektør Morten Stig Christensen.

Håndbold er ikke noget nyt fokusområde for den driftige kæde, der tæller 135 selvstændige forretninger og som tidligere i 2008 kunne fejre sin 20 års fødselsdag. I forvejen har DHF's håndboldskoler nemlig nydt godt af støtte fra GuldBageren.

"GuldBageren har tradition for at støtte sport, og mange af vores medlemmer er aktivt engagerede og støtter lokalt. Håndbold er omdrejningspunktet i mange byer og lokalsamfund, og med aftalen om GuldBageren-Ligaen kan vi både profilere os og være med til at sikre, at Danmark stadig har verdens stærkeste Dame Håndbold Liga. Det er samtidig forudsætningen for, at vi kan gøre os stærkt gældende internationalt," siger kædechef Claus Bjerregaard Pedersen fra GuldBageren.

Glæden er naturligvis stor i Divisionsforeningen.

"Vi glæder os til samarbejdet med GuldBageren som ny stærk og aktiv partner for både Ligaen og de deltagende klubber. Aftalen er med til at sikre vores ambition om fortsat at have verdens bedste dame håndbold liga i Danmark," siger direktør i Divisionsforeningen, Arne Josefsen.

Den nye aftale, der er kommet i stand i samarbejde med TV 2 og Sports Management Advisor, betyder, at GuldBageren optræder på spillerdragter, tv-reklamer, annoncer og bandereklamer.

"Og de lokale GuldBageren-medlemmer vil naturligvis være til stede til kampene med aktiviteter, events og smagsprøver. Vi har jo noget for enhver smag, og man bliver utrolig sulten af håndbold, også selv om man blot kigger på," siger Claus Bjerregaard Pedersen, GuldBageren.

kilde: dhf.dk