Betfair* og senest også Bet365* tilbyder en avanceret cash out-funktion, hvor du kan vælge kun at lukke dele af dit væddemål og lade resten køre. Se her, hvordan det fungerer.

Betfair* har haft det siden sommeren 2014 - og nu har Bet365* også lanceret en ny "cash out"-funktion. Det er en videreførelse af deres populære "Luk væddemål," som gør dig i stand til at lukke dine væddemål, før kampene er slut, fordi du fx ikke tror, at dit hold kan holde stand. Med den nye tilføjelse kan du nøjagtigt som hos Betfair* vælge kun at lukke dele af et væddemål - og lade resten køre. Både hvis du inden kampen får kolde fødder - eller hvis du mister troen på dit hold i løbet af kampen.

Luk dele af væddemålet

Lad os tage et eksempel. Til Champions League-kampen mellem Monaco - Arsenal har vi før kampstart smidt 10 euro på, at kampen ender under 2,5 mål til odds 2. Se screendump nederst

Et par timer før kampstart er vi dog ikke længere så sikre på værdien, men vi ønsker kun at trække dele af væddemålet hjem.

1. Når spillet er sat kan du over til højre se en lille knap. Den trykker du på, hvorefter bjælken "Vælg hvor meget du ønsker at lukke" foldes ud.

2.Vi vil gerne have størstedelen af indsatsen tilbage og trækker markøren ind til den står på 7. euro. Dvs. at vi får 7 euro tilbage. Det koster os 7,36 men betyder stadig, at vi vi har 2,64 euro ude på væddemålet, da startindsatsen var 10 eurp. 

3. Vi kan nu trykke "Luk", så vi får de 7 euro tilbage på kontoen, mens vi stadig har 2,64 euro til odds 2 på, at kampen ender under 2,5 mål.