I anledning af Wimbledon (25. juni - 8. juli) byder BetXpert på en gratis Fantasy- og tip-konkurrence med præmier for 14.000 kr - sponsoreret af Betfair*. Værsgo at sætte dit hold - og gør klar til at sætte dine tips...

De afgørende kampe i kvalifikationsturneringen til Wimbledon er afviklet, og spillerliste og seedning ligger klar.

Bemærk også BetXperts Wimbledon-optakter (Kvinde-delen er her; Herre-delen er på vej).

Værsgo at gå i gang med konkurrencen. Deadline for tilmelding er mandag kl 12.30 dansk tid - hvor man skal have registreret sig, og det gør man ved at vælge et Fantasy-"hold" (dvs vælger en række spillere man håber vil nå langt i turneringen).

De første tips skal så sættes på mandag.

Ligesom ved den nylige French Open-turnering er der tale om en stor konkurrence der kan udfordre de tenniskyndige såvel som dem, der måske ikke følger hver eneste bold, men som alligevel har mod på at tage kampen op i håbet om at hente en præmie.

Og igen er Betfair* sponsor på konkurrencen, der afvikles i to dele - en tips-del og en Fantasy-del - og de heldige og/eller dygtige vindere kan løbe afsted med præmier til en samlet værdi af 14.000 kroner.

Præmier

Der er præmier til de fem første i konkurrencen.

Nr 1: 8.000 kr. indsat på Betfair-konto

Nr 2: 2.000 kr. indsat på Betfair-konto

Nr 3: 1.500 kr. indsat på Betfair-konto

Nr 4: 1.000 kr. indsat på Betfair-konto

Nr 5: 500 kr. indsat på Betfair-konto

Vinder af tip-delen: 500 kr. indsat på Betfair-konto
Vinder af Fantasy-delen: 500 kr. indsat på Betfair-konto
Bemærk at der ingen omsætningskrav er på præmierne. Eneste krav er at præmiemodtager skal have foretaget mindst én regulær indbetaling til sin konto siden oprettelse.

Sådan deltager du

Wimbledon Fantasy:

I Fantasy-konkurrencen sammensætter man et hold bestående af ni herre- og ni damespillere. Dit hold vil løbende igennem turneringen skrabe point sammen til dig afhængigt af hvor langt de når. Jo højere seedning (jf ovenstående inddeling), jo længere skal spillerne nå for at tjene gode points. Man kan ikke skifte ud på sit hold når det først er tilmeldt - heller ikke i tilfælde af skader.

Bemærk: Deadline for at sætte sit Fantasy-hold er mandag den 25. juni kl. 12.30 dansk tid.
Tipning:
I tip-delen har man 100 enheder til rådighed fordelt ud over turneringens 14 dage - undervejs i turneringen har man 4 oversidningsdage, hvilket betyder at de 100 enheder skal sættes i spil på 10 "aktive" dage. Man vælger selv hvilke turneringsdage man vil spille og hvilke man vil sidde over.
Første dag hvor der kan afgives tip er mandag 25. juni.

Hvordan findes vinderen?

Vinderen af konkurrencen findes ved at tage ens samlede score i Fantasy-delen og lægge til 4x scoren i tip-konkurrencen.

Slå et smut forbi konkurrencesiden og sæt dit Fantasy-hold nu - det eneste krav er at du har en aktiv BetXpert-brugerprofil (og husk: man må kun have een profil):

http://www.betxpert.com/konkurrencer/tennis-fantasy/wimbledon-2012