Når US Open serves i gang på mandag den 26. august kl. 17 dansk tid, kan du give dig selv endnu mere spænding undervejs i turneringen ved at deltage i vores gratis US Open-konkurrence. Her gælder det om at sætte et hold af ATP- og WTA-spillere, og samtidig tippe på kampe fra turneringen. Der er præmier for 10.000 kr. på højkant, sponsoreret af Unibet*. Sæt dit Fantasy-"hold" nu...

Konkurrencen er åben for alle, og tidligere udgaver har vist at konkurrencerne levner plads til både de særdeles tenniskyndige og til dem, der måske ikke følger hver eneste bold, men alligevel har mod på at tage kampen op i håbet om at hente en præmie.

Konkurrencen afvikles i to dele - en tips-del og en Fantasy-del - og de heldige og/eller dygtige vindere kan løbe afsted med præmier til en samlet værdi af 10.000 kroner.

Du kan allerede nu kan du sætte dit Fantasy-hold til årets US Open og dermed komme i gang med konkurrencenDeadline for tilmelding til konkurrencen er 26. august kl. 17:00, hvor man skal have registreret sig ved at sætte sit Fantasy-"hold" (dvs man vælger en række spillere).

Præmier

Der er præmier til de fem bedst placerede i den samlede konkurrence (Fantasy og Tip):

Nr 1: 4.000 kr. indsat på Unibet-konto

Nr 2: 2.000 kr. indsat på Unibet-konto

Nr 3: 1.000 kr. indsat på Unibet-konto

Nr 4: 500 kr. indsat på Unibet-konto

Nr 5: 500 kr. indsat på Unibet-konto

Desuden uddeler vi en præmie til den bedst placerede deltager i hver af de to konkurrence-dele:

Vinder af tip-delen: 1.000 kr. indsat på Unibet-konto
Vinder af Fantasy-delen: 1.000 kr. indsat på Unibet-konto
Læs mere om præmierne og omsætningskrav på konkurrence-siderne.
 

Sådan deltager du

Fantasy-hold:

I Fantasy-konkurrencen sammensætter man et hold bestående af ni herre- og ni damespillere, fordelt som følger:

To herre- og damespillere seedet 1-4.

Tre herre- og damespillere seedet 5-32.

Fire herre- og damespillere, der ikke er seedet.

Dette hold vil så løbende igennem turneringen skrabe point sammen til dig afhængigt af hvor langt de når. Jo højere seedning (jf ovenstående inddeling), jo længere skal spillerne nå for at skaffe point. Man kan ikke skifte ud på sit hold når det først er tilmeldt - heller ikke i tilfælde af skader.
Bemærk: Deadline for at sætte sit Fantasy-hold er mandag 26. august kl. 17:00.
  
Tipning:
I tip-delen har man 100 enheder til rådighed fordelt ud over samtlige 15 dage i turneringen - undervejs i turneringen har man fem obligatoriske oversidningsdage, mens de 100 enheder skal sættes i spil på de 10 "aktive" dage. Det er op til den enkelte bruger, hvornår i løbet af konkurrencen oversidningsdagene bruges.
På en "aktiv" dag udvælger man mellem 1 og 5 kampe, som man fordeler sine 10 enheder på. Alle 10 enheder skal sættes i spil på samme tid. Kun tip til ATP- og WTA-singlerækkerne tæller. Dagens kampe lægges ud på konkurrencesiden incl. de odds der vil være gældende for alle kampe den pågældende dag. Tips kan afgives ligeså længe der er kampe at spille på - tidsfristen for de enkelte kampe kan ses på konkurrencesiden. Hvis en deltager på et tidspunkt når en point-saldo på -40 enheder, har han ikke længere mulighed for at deltage i tip-delen af konkurrencen.
 
Bemærk at kampe der starter mellem kl. 0:00 og kl. 6:00 dansk tid altid sættes til spilstop kl. 23:59 den foregående dag, af hensyn til at kampe ikke kan optræde på mere end én kampdag i konkurrencen. En dag i konkurrencen er således altid lig med en hel dag regnet efter dansk tidszone.
 
En fuld regeloversigt for de to konkurrencer - inkl. fordelen af point til de tre grupper i Fantasy-delen - kan findes her.

Hvordan findes vinderen?

Vinderen af konkurrencen findes ved at tage ens samlede score i Fantasy-delen og lægge til fire gange scoren i tip-konkurrencen:

Fx.

  • Dine 9 ATP-spillere opnår ialt 280 point
  • Dine 9 WTA spillere opnår 170 point
  • Samlet US Open hold point er 450
  • Din score efter efter at have spillet 100 enheder på tip er +55,17 x 4 = 220,68
  • Samlet US Open 2012 fantasy score 670,68

Sæt dit hold allerede nu

Slå et smut forbi konkurrencesiden og sæt dit Fantasy-hold nu - det eneste krav er at du har en aktiv BetXpert-brugerprofil (og husk: man må kun have een profil):

http://www.betxpert.com/konkurrencer/tennis-fantasy/us-open-2013