I anledning af tennisturneringen US Open (27. august - 9. september) byder BetXpert på en gratis Fantasy- og tip-konkurrence med præmier for 14.000 kr, sponsoreret af Betfair*. Værsgo at sætte dit hold - og gør klar til at sætte dine tips...

Bemærk også BetXperts US Open-optakter (Kvinde-delen er her; Herre-delen her).

Værsgo at gå i gang med konkurrencen.

Deadline for tilmelding er mandag 27. august, kl 17 dansk tid - hvor man skal have registreret sig, og det gør man ved at vælge et Fantasy-"hold" (dvs vælger en række spillere man tror/håber vil nå langt i turneringen; bemærk at listen i skrivende stund mangler kvalifikationsspillerne).

De første tips skal så sættes på mandag.

Ligesom ved Wimbledon er der tale om en stor konkurrence der kan udfordre de tenniskyndige såvel som dem, der måske ikke følger hver eneste bold, men som alligevel har mod på at tage kampen op i håbet om at hente en præmie.

Og igen er Betfair* sponsor på konkurrencen, der afvikles i to dele - en tips-del og en Fantasy-del - og de heldige og/eller dygtige vindere kan løbe afsted med præmier til en samlet værdi af 14.000 kroner.

Præmier

Der er præmier til de fem første i konkurrencen.

Nr 1: 8.000 kr. indsat på Betfair-konto

Nr 2: 2.000 kr. indsat på Betfair-konto

Nr 3: 1.500 kr. indsat på Betfair-konto

Nr 4: 1.000 kr. indsat på Betfair-konto

Nr 5: 500 kr. indsat på Betfair-konto

Desuden uddeler vi en præmie til den bedst placerede deltager i hver af de to konkurrence-dele, som følger:


Vinder af tip-delen: 500 kr. indsat på Betfair-konto
Vinder af Fantasy-delen: 500 kr. indsat på Betfair-konto
Bemærk at der ingen omsætningskrav er på præmierne. Eneste krav er at præmiemodtager skal have foretaget mindst én regulær indbetaling til sin konto siden oprettelse.

Sådan deltager du

US Open Fantasy:

I Fantasy-konkurrencen sammensætter man et hold bestående af ni herre- og ni damespillere. Dit hold vil løbende igennem turneringen skrabe point sammen til dig afhængigt af hvor langt de når. Jo højere seedning, jo længere skal spillerne nå for at tjene gode points. Man kan ikke skifte ud på sit hold når det først er tilmeldt - heller ikke i tilfælde af skader.

Bemærk: Deadline for at sætte sit Fantasy-hold er mandag den 27. august kl. 17:00 dansk tid.
Tipning:
I tip-delen har man 100 enheder til rådighed fordelt ud over turneringens 14 dage - undervejs i turneringen har man 4 oversidningsdage, hvilket betyder at de 100 enheder skal sættes i spil på 10 "aktive" dage. Man vælger selv hvilke turneringsdage man vil spille og hvilke man vil sidde over.
Første dag hvor der kan afgives tip er mandag 27. august.

Hvordan findes vinderen?

Vinderen af konkurrencen findes ved at gange tip-konkurrencens score med fire og lægge tallet til Fantasy-delens score.

Slå et smut forbi konkurrencesiden og sæt dit Fantasy-hold nu - det eneste krav er at du har en aktiv BetXpert-brugerprofil (og husk: man må kun have een profil):

http://www.betxpert.com/konkurrencer/tennis-fantasy/us-open-2012