Denne midtuge er der nok en gang dækket op til en spændende Champions League-runde, og vi tilbyder i den anledning et risikofrit spil på op til 50 kroner for alle vores kunder.

Du deltager enkelt ved at sætte et spil med tre eller flere kampe på rundens CL-kampe, og hvis du måtte ramme ved siden af, så tilbagebetaler vi din indsats på op til 50 kroner. Vær opmærksom på, at det er det første spil på CL-runden, som bliver tiællende i denne sammenhæng, hvis du har sat flere spil med tripler e.l. på Champions League

Spil her
https://www.betsafe.com/index.htm?page=game&lang=dk

Sådan gør du:

1. Sæt et spil, der indeholder mindst tre kampe fra Champions League midtuge-runden. Vinder du, så er gevinsten selvsagt din. Taber du, så refunderer vi indsatsen på op til 50 kroner. Du kan naturligvis spille for mere, men vi refunderer kun de første 50 kroner.

2. Send en mail til [email protected] efter kampene er slut, såfremt du ikke vandt. Skriv dit kundenummer samt dit Slip ID i emne/subject feltet. Fx ”Kundenummer 14567 slip ID 8856503”- Du finder Slip ID under ”min konto”.

3. Vores kundesupport refunderer herefter din indsats så hurtigt som muligt. Normalt vil alt blive gjort på få timer, men ved store kampagner som denne oplever vi tilpas høj aktivitet til, at vi beder om forståelse for, at det kan tage lidt længere tid.


Regler for kampagnen:

1. Kun spil som indeholder en trippel (3 kampe) fra midtugens Champions League-runde tæller.

2. Kun først spillede trippel tæller med i konkurrencen

3. Tilbuddet kan kun benyttes en gang pr. kunde.

4. Det er kun tilladt at have en spillekonto pr husstand.

5. Tilbuddet gælder både for nye og eksisterende kunder.

6. Ønske om tilbagebetaling skal være sendt til [email protected] senest fredag 7 November kl 23:59. Herefter bortfalder retten til tilbagebetaling.