Fredag eftermiddag spiller det danske tennistalent Clara Tauson kvartfinale i WTA-turneringen i Lyon, hvor modstanderen er Camila Giorgi, der ligger nummer 81 på verdensranglisten. Du kan livestreame kampen gratis. BetXpert guider dig i denne artikel til, hvordan du gør. 

18-årige Clara Tauson har spillet sig frem til kvartfinalen i WTA-turneringen i Lyon. I 1. runde slog hun den førsteseedede Ekaterina Alexandrova, der ligger nummer 33 i verden. Tauson selv ligger nummer 139 i verden, og hun vandt kampen uden at afgive et sæt.

I 2. runde slog det danske stortalent Timea Babos, og hun blev også besejret med 2-0 i sæt. Ungareren ligger nummer 105 på verdensranglisten. 


I fredagens kvartfinale er det så italienske Camila Giorgi, der venter på den anden side af nettet. Giorgi har tidligere været helt oppe som nummer 26 i verden, men i øjeblikket er hun helt nede som nummer 81. Det er første gang, at de to spillere møder hinanden. 

Livestream Tauson - Giorgi hos Bet365* 

For at du kan livestreame Clara Tauson – Camila Giorgi gratis hos Bet365*, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede er kontoindehaver hos en bookmaker, er det naturligvis gratis og problemfrit at oprette en.

Du klikker bare på den grønne knap herunder og følger efterfølgende de oprettelsesinstrukser, der bliver vist på din skærm. Det tager under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Derudover skal du være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Som nævnt er det et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestreame Tauson - Giorgi hos en bookmaker. Det er dog nok at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte billeder fra WTA-kvartfinalen. Det betyder samtidig, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365* er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner. 

Find livestreamet til Tauson - Giorgi
Du finder livestreamet til kvartfinalen mellem Tauson og Giorgi ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Tennis" --> "WTA - Lyon" --> "Tauson - Giorgi". Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang fredag eftermiddag. 

Det er altså nemt at se Tauson - Giorgi live, hvis du har en konto hos Bet365*

Er du ny kunde hos Bet365*, tilbydes du også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Odds på Tauson - Giorgi

Herunder finder du de bedste odds på kvartfinalen mellem Clara Tauson og Camila Giorgi. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Clara Tauson 1,58
Camila Giorgi 2,45

Odds er fra torsdag den 4. marts klokken 12.00. 

Antal partier i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 21,5 1,90
Under 21,5 1,95

Odds er fra torsdag den 4. marts klokken 12.05.

Få adgang til masser af gratis livestreams

Det er ikke kun kvartfinalekampen mellem Clara Tauson og Camila Giorgi, du gratis kan livestreame hos Bet365*. Du kan se alle øvrige kampe fra WTA-turneringen i Lyon samt meget andet tennis.

Derudover kan du blandt andet også se fodbold gratis fra ligaer som La Liga, Bundesligaen, 2. Bundesliga, Ligue 1, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League, Æresdivisionen, Allsvenskan samt meget andet. 

Hvis du mere er til håndbold, kan du fx også streame Champions League gratis.