Der er lagt op til en meget spændende fodboldweekend i det spanske. Barcelona tager på Camp Nou imod Atlético Madrid. Du har mulighed for at livestreame opgøret gratis. BetXpert guider dig i denne artikel til, hvordan du gør.

Med fire spillerunder tilbage er der stadig masser af spænding i mesterskabskampen i La Liga, hvor tre hold kæmper om titlen. Lørdag eftermiddag mødes to af kombattanterne i Barcelona, hvor hjemmeholdet får Atlético Madrid på besøg.


Diego Simeones Atlético-hold topper La Liga-tabellen inden lørdagens møde, men Barcelona kan med en sejr gå forbi Atlético i tabellen. Barcelona ligger inden kampen på tredjepladsen i rækken med 74 point. Det samme antal har rivalerne fra Real Madrid. Atlético har et forspring på to point ned til de to store. 

Livestream Barcelona - Atletico hos Bet365*

Hvis du er på udkig efter et godt og gratis livestream til Barcelona - Atletico, er det heldigvis nemt at finde. Der er nemlig flere bookmakere, der viser Barcelona - Atletico og de øvrige La Liga-kampe. Har du eksempelvis en konto hos Bet365*, kan du gratis livestreame Barcelona - Atletico på lørdag. Eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok at have bare én øre stående. 

Hvis du ikke længere ser flow-tv, hvor kampen vises på TV 2 Sport X, eller du ikke har adgang til kampen via TV 2 Play, så kan du måske have interesse i at se storkampen gratis og lovligt hos en bookmaker. 

Sådan livestreamer du Barcelona - Atletico Madrid

Hvis ikke du allerede har en konto hos Bet365*, er det meget nemt at få en. Du går blot til bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne, der bliver vist på din skærm. Det tager få minutter, og så kan du være klar til livestream af Barcelona - Atlético Madrid. Hvis du allerede har en bettingkonto er processen selvsagt endnu lettere, og du er dermed allerede sikret at kunne stream Barcelona - Atletico lørdag eftermiddag klokken 16.15. 

Som nævnt skal man have penge stående på sin konto for at kunne benytte sig af streamingtjenesten hos Bet365*. Minimumskravet for indbetalinger ligger på 50 kroner. Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med, men du skal som nævnt have minimum én øre stående for at kunne livestreame Barcelona - Atletico hos Bet365*.

Nedenfor følger en kort guide til, hvordan du livestreamer Barcelona - Atletico gratis.

  • Gå til Bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" lørdag den 8. maj klokken 16.15
  • Find kampen Barcelona - Atlético Madrid under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit Barca - Atletico live stream klar
  • Sæt dig godt til rette og se Barcelona - Atl. Madrid live gratis

Du kan også se direkte billeder fra andre ligaer end den spanske. Fx har Bet365* også rettigheder til at vise fodbold fra blandt andre den italienske Serie A, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig. 

Det er blandt andet også muligt at se livestreams fra tennisturneringer, NBA og store håndboldkampe hos Bet365*

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, men minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet*

Efter oprettelse er du sikret gode og lovlige livestreams. Ikke blot til Barcelona - Atlético, men også til et væld af andre kampe og ligaer. Og så længe du har penge stående på din bettingkonto, er du sikret muligheden for at se livestreams fremadrettet. Som nævnt tidligere er det tilstrækkeligt at have bare én øre stående for at kunne se storkampen lørdag eftermiddag. 

Udvalgte odds på Barcelona - Atletico

Herunder kan du se udvalgte odds på storkampen mellem Barcelona og Atlético Madrid, der sparkes i gang lørdag eftermiddag klokken 16.15. Hvor kan man se Barcelona - Atlético, tænker du måske så. Det kan du som nævnt både via livestream hos en bookmaker, men du kan også se Barcelona - Atletico på TV 2 Sport X eller TV 2 Play.  

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Barcelona 1,85
Uafgjort 3,75
Atlético Madrid 4,50
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,90
Under 2,5 2,05
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,76
Nej 2,16
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Lionel Messi scorer 2,00
Antoine Griezmann scorer 2,88
Joao Félix scorer 4,60
Ángel Correa scorer 5,50
Frenkie de Jong scorer 7,00
Gerard Piqué scorer 12,00
Kieran Trippier scorer 21,00

Odds på Barcelona - Atletico er fra torsdag den 6. maj klokken 11.35. 


Bookmakerne har størst tiltro til hjemmesejren, men da Barcelona senest spillede hjemme endte det med et meget overraskende nederlag på 2-1 til Granada. 

Både Barcelona og Atlético vandt dog i sidste weekend på udebane. Barcelona sejrede med 3-2 på Mestalla mod Valencia, mens Atlético slog Elche med 2-1. 

Se Barcelona - Atletico live stream på mobil eller tablet

Når du skal livestreame lørdagens kamp mellem Barca og Atletico, kan du ikke blot gøre det fra din computer, men også fra enten din mobil eller tablet, skulle du have sidstnævnte. Det er en stor fordel, hvis du fx befinder dig i en bil, bus, tog eller andet under lørdagens storkamp. Herfra kan du se kampen direkte på din mobil eller tablet, mens du er på farten, og dermed kan du se alle 90 minutter, såfremt du selvfølgelig har strøm og data nok på dine enheder.

Du har også mulighed for at se Barcelona - Atlético i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen en del bedre. Hos Bet365* kan du både se kampen via browser eller via Bet365*'s egen app. Det styrer du helt selv efter behov. Som nævnt er det dog et krav, at du har penge på din bettingkonto, men én øre er altså nok. 

I denne weekend spilles der også to andre storkampe. Du kan livestreame Real Madrid - Sevilla gratis hos både Bet365* og Unibet*, og du kan også livestream Juventus - Milan her.

Her kan du se kampen i fjernsynet

Hvis du har et flow-tv-abonnement og har adgang til TV 2 SPORT X, kan du se kampen her ved at tænde for fjernsynet klokken 16.15 lørdag eftermiddag. Som førnævnt er det også muligt at se kampen på TV 2 Play med det rette abonnement.