Deltag i BetXperts gratis forumkonkurrence: Gæt det samlede mål-antal i torsdagens danske Europa League-kampe, FCK-Torino og Rio Ave-AaB. Præmie: 100 kr indsat på Tipico-konto (med tredoblings-mulighed).

Efter nederlaget i Helsinki i sidste måned har FCK kun æren at spille for i Parken mod Torino. AaB har derimod stadig chancen i Gruppe J hvor nordjyderne indtager andenpladsen. De trues dog bagfra af Steaua, så i sidste runde skal der helst en sejr på bordet mod gruppens agterlanterne, portugisiske Rio Ave.


Kom med bud på hvor mange mål der samlet scores i de to kampe - og deltag i konkurrencen om en præmie på 100 kr (med mulighed for tredobling) indsat på en Tipico-spillekonto.


Sådan deltager du

Før kampene starter: Skriv en kommentar til denne artikel med dit bud på hvor mange mål de to kampe kommer til at indeholde i alt.

Skriv desuden (som tiebreaker) dit bud på kampens første målscorer i FCK-Torino.

Svar-eksempel:

6 mål (Nicolai Jørgensen)

Deadline

11. december kl 18:59

Præmie

Der udloddes een præmie.

Præmien er som udgangspunkt 100 kr indsat på en Tipico-konto. Men:

Tredobling af præmien

Hvis du har sat et ciffertip på en af kampene (før kampstart) til mindst 10 kr hos Tipico og du vinder konkurrencen, tredobles præmien til 300 kr.

Udvalgte ciffertips hos Tipico

Odds
FCK-Torino: 1-1 5,50
FCK-Torino: 0-2 10,50
Rio Ave-AaB: 0-2 12,00
Rio Ave-AaB: 0-0 9,00

Omsætningskrav

Præmiepengene skal omsættes 3 gange til minimumsodds 1,5 før de må udbetales.

Konkurrencens regler

Hver BetXpert-bruger må komme med eet bud. 

Vinderpræmien går som udgangspunkt til en deltager med rigtigt ciffertip. Hvis flere rammer rigtigt, fungerer første målscorer-tippet som tiebreaker. Hvis stadig lige, trækkes lod. Hvis ingen rammer de rigtige cifre, kigges på om der er en deltager med rigtigt første målscorerbud. Hvis flere, trækkes lod. Hvis ingen rammer hverken cifre eller første målscorer, trækkes lod blandt alle.

Bemærk: Man kan vælge "selvmål" som første målscorer-bud. Selvmål tæller som selvmål, ikke som mål af den pågældende spiller.