Når French Open serves i gang om formiddagen søndag den 27. maj, kan BetXpert byde på en gratis Fantasy- og tip-konkurrence med præmier for 14.000 kr - sponsoreret af Betfair*. Sæt dit hold nu...

De afgørende kampe i kvalifikationsturneringen til French Open afvikles i disse dage, og først derefter vil samtlige spillernavne og samtlige førsterundekampe i turneringen ligge fast.

Men allerede nu kan man gå i gang med konkurrencen. Faktisk er deadline for tilmelding til konkurrencen søndag kl. 11 - hvor man skal have registreret sig, og det gør man ved at vælge et Fantasy-"hold" (dvs man vælger en række spillere).

I anledning af tennissæsonens anden Grand Slam - domineret i årevis af spanske Rafael Nadal på herresiden, og med fem forskellige vindere de seneste fem år på kvindesiden - er vi glade for på BetXpert igen at kunne åbne op for en stor konkurrence, der kan udfordre de tenniskyndige såvel som dem, der måske ikke følger hver eneste bold, men som alligevel har mod på at tage kampen op i håbet om at hente en præmie.

For tredje år i træk er Betfair* trådt ind som sponsor på konkurrencen, der afvikles i to dele - en tips-del og en Fantasy-del - og de heldige og/eller dygtige vindere kan løbe afsted med præmier til en samlet værdi af 14.000 kroner.

Præmier

Der er præmier til de fem første i konkurrencen.
Nr 1: 8.000 kr. indsat på Betfair-konto
Nr 2: 2.000 kr. indsat på Betfair-konto
Nr 3: 1.500 kr. indsat på Betfair-konto
Nr 4: 1.000 kr. indsat på Betfair-konto
Nr 5: 500 kr. indsat på Betfair-konto
Vinder af tip-delen: 500 kr. indsat på Betfair-konto
Vinder af Fantasy-delen: 500 kr. indsat på Betfair-konto
Bemærk, at der ingen omsætningskrav er på præmierne. Eneste krav er at præmiemodtager skal have foretaget mindst én regulær indbetaling til sin konto siden oprettelse.

Sådan deltager du

French Open Fantasy:

I Fantasy-konkurrencen sammensætter man et hold bestående af ni herre- og ni damespillere, fordelt som følger:

To herre- og damespillere seedet 1-4.

Tre herre- og damespillere seedet 5-32.

Fire herre- og damespillere, der ikke er seedet.

Dette hold vil så løbende igennem turneringen skrabe point sammen til dig afhængigt af hvor langt de når. Jo højere seedning (jf ovenstående inddeling), jo længere skal spillerne nå for at skaffe point. Man kan ikke skifte ud på sit hold når det først er tilmeldt - heller ikke i tilfælde af skader.
Bemærk: Deadline for at sætte sit Fantasy-hold er søndag den 27. maj kl. 11.00.
Bemærk også at i skrivende stund mangler der stadig et par navne i spillerlisten - kvalifikationen er nemlig ikke færdigspillet.
Tipning:
I tip-delen har man 100 enheder til rådighed fordelt ud over turneringens 15 dage - undervejs i turneringen har man fem obligatoriske oversidningsdage, mens de 100 enheder skal sættes i spil på 10 "aktive" dage. Det er op til den enkelte bruger hvornår i løbet af konkurrencen oversidningsdagene bruges.
På en "aktiv" dag udvælger man mellem 1 og 5 kampe, som man fordeler sine 10 enheder på. Alle 10 enheder skal sættes i spil på samme tid. Kun tip til ATP- og WTA-singlerækkerne tæller. Dagens kampe lægges ud på konkurrencesiden incl. de odds der vil være gældende for alle kampe den pågældende dag. Tips kan afgives ligeså længe der er kampe at spille på - tidsfristen for de enkelte kampe kan ses på konkurrencesiden. Hvis en deltager på et tidspunkt når en point-saldo på -40 enheder, har han ikke længere mulighed for at deltage i tip-delen af konkurrencen

En fuld regeloversigt for de to konkurrencer - inkl. fordelen af point til de tre grupper i Fantasy-delen - kan findes her.
Bemærk at søndagens kampe endnu ikke er aktiverede.

Hvordan findes vinderen?

Vinderen af konkurrencen findes ved at tage ens samlede score i Fantasy-delen og lægge til fire gange scoren i tip-konkurrencen:

Fx.

  • Dine 9 ATP-spillere opnår ialt 280 point
  • Dine 9 WTA spillere opnår 170 point
  • Samlet French Open hold point er 450
  • Din score efter efter at have spillet 100 enheder på tip er +55,17 x 4 = 220,68
  • Samlet French Open 2012 fantasy score 670,68

Sæt dit hold allerede nu

Slå et smut forbi konkurrencesiden og sæt dit Fantasy-hold nu - det eneste krav er at du har en aktiv BetXpert-brugerprofil (og husk: man må kun have een profil):

http://www.betxpert.com/konkurrencer/tennis-fantasy/french-open-2012