I samarbejde med Tipico leverer BetXpert endnu en forumkonkurrence til EM. Giv dit bud på mandagens afgørende opgør mellem Slovakiet - England.

Vi er nået til sidste og afgørende gruppekamp for de 24 EM-hold. Det er derfor tid til endnu en forumkonkurrence, som er helt gratis at deltage i.

Mandag aften kl. 21 skal gruppe B afgøres, hvor alle fire hold skal i aktion. Vi fokuserer på Slovakiet - England. Hvis du deltager, så er du med i konkurrencen om en bonus på 200 kroner til Tipico.


Sådan deltager du

Før Slovakiet - England skal du i tråden til denne artikel give dit bud på ciffertip i kampen samt et bud på første målscorer. Bemærk at Slovakiet står som hjemmehold.

Svar-eksempel:

3-2 (Hamsik)

Deadline

Mandag 20. juni. kl. 20:59

Regler

Hver BetXpert-bruger må komme med eet bud.

Præmien går som udgangspunkt til en deltager med rigtigt ciffertip. Hvis flere rammer rigtigt, fungerer første målscorer-tippet som tiebreaker. Hvis stadig lige, trækkes lod. Hvis ingen rammer de rigtige cifre, kigges på om der er en deltager med rigtigt første målscorerbud. Hvis flere, trækkes lod. Hvis ingen rammer hverken cifre eller første målscorer, trækkes lod blandt alle.

Bemærk: Man kan vælge "selvmål" som første målscorer-bud. Selvmål tæller som selvmål, ikke som mål af den pågældende spiller.

Vinderen findes efter kampen og meldes i tråden. Vinderen kontaktes via PM (privatbesked hos BetXpert.) Har man vundet, så hold godt øje. Kommer der ikke nogen PM, så tjek eventuelt spamfiltret.


Præmie

Bonus på 200 kroner til Tipico. Bonussen skal gennemspilles tre gange til odds 1,5.

Mandag 20. juni kl. 21 på TV2. Se også BetXperts analyse her

Slovakiet Uafgjort England
5,7 3,4 1,73
Tipico
Tipico Tipico