Livestream Danmark - Frankrig gratis.  Bronzekampen ved EM 2022 i herrehåndbold spilles søndag klokken 15.30, og BetXpert guider dig her til, hvordan du kan se opgøret gratis. 

Danmark fik en glimrende start på EM 2022, men er nu, efter to nederlag på stribe, endt i bronzekampen i stedet for opgøret om guld og sølv. Modstanderen er Frankrig. 

BetXpert viser dig her, hvordan du får et gratis Danmark – Frankrig livestream. Det er meget nemt, og du kan være i gang med at streame på ganske få minutter. 

For at gøre det kort kræver det blot, at du har en konto hos bet365*. Så kan du streame Danmark – Frankrig gratis, lovligt og helt uden besvær. 

Det er faktisk ikke kun kampen Danmark – Frankrig, du kan livestreame. Du kan se alle kampe ved håndbold EM 2022 for herrer, når du har oprettet en konto hos bet365*. Eneste krav er som nævnt, at du har penge stående på din konto, og én øre er nok. 

Kampen Danmark – Frankrig ved EM i herrehåndbold kan livestreames fra klokken 15.30 søndag eftermiddag. 

Livestream Danmark – Frankrig gratis hos bet365*

Hvis du gerne vil livestream Danmark – Frankrig gratis, er bet365* et godt sted at gøre det. Her kan du også helt gratis streame alle andre kampe live fra EM 2022 i herrehåndbold.

Det er meget simpelt at livestreame Danmark – Frankrig hos bet365*. Det kræver blot, at du har penge på din bet365-konto. Du behøver ikke at spille på kampen, for at du kan streame kampe, men det er et krav, at du har penge stående på din konto for at kunne benytte deres gratis live streams. Én øre er som nævnt nok. Og bet365* trækker ikke nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Sådan livestreamer du Danmark – Frankrig

BetXpert viser dig her, hvordan du nemt og hurtigt kan få dit livestream til Danmark – Frankrig gratis. Det kræver altså blot, at du har en konto hos bet365*. Følg guiden herunder, og du kan på ganske få minutter være i gang med at streame tophåndbold.

  • Gå til bet365's hjemmeside og klik på den gule knap "Opret"
  • Udfyld formularen med navn, adresse, e-mail og så videre.
  • Indbetal 50 kroner (minimumsbeløbet) eller mere
  • Hvis du tager imod tilbuddet om en velkomstbonus, er der helt op til 1.000 kroner at hente. Dette er dog frivilligt. 

Husk, at bet365* ikke tager nogle af dine penge, når du streamer. Det er blot et krav, at du har penge på din konto, og én øre er nok. 

Når du har oprettet en konto og lavet en indbetaling, er det blot at finde EM-kampen Danmark – Frankrig. Det gør du på helt samme måde, som hvis du skulle finde odds til kampen; dette enten via "Liveodds"-menuen øverst eller menuen ude til venstre, hvor du finder de forskellige sportsgrene. Når du har fundet kampen, klikker du blot på play-symbolet. 

Det er med andre ord nemt at streame Danmarks sidste kamp ved EM mod Frankrig på live stream, hvis du ikke har et flow-tv-abonnement. 

Du kan også livestreame hos Unibet*
Hvis du mere er til nordiske bookmakere, har du også mulighed for at livestreame Danmark – Frankrig hos svenske Unibet*. Her er fremgangsproceduren og betingelserne de samme; du skal blot have én øre på kontoen, og Unibet* tager ikke nogle af dine penge, når du livestreamer.

Den største forskel på bet365* og Unibet* i den her sammenhæng er, at mindstebeløbet for indbetalinger blot er på 40 kroner hos Unibet*

Live streaming af mange forskellige ligaer

Det er langtfra kun herrehåndbold EM 2022, du kan live streame hos bet365* og Unibet*. Bookmakerne har et væld af internationale fodboldturneringer, som du også kan livestreame kvit og frit. Det drejer sig blandt andet om Serie A, La Liga, Ligue 1, Æresdivisionen, Allsvenskan, Belgiens Jupiler League og mange flere. 

Herudover kan du også se flere forskellige håndboldligaer. Ikke mindst Champions League. 

Danmark – Frankrig: Odds på kampen

BetXpert har også fundet de bedste odds på Danmark – Frankrig. 

Odds på Danmark - Frankrig (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,44
Uafgjort 9,50
Frankrig 4,25
Odds på Danmark - Frankrig (handicap) Højeste odds Bookmaker
Danmark (-2,5 mål) 1,87
Frankrig (+2,5 mål) 1,93
Odds på Danmark - Frankrig (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 58,5 mål 2,00
Under 58,5 mål 1,00

OBS: Odds på Danmark – Frankrig er fra lørdag den 29. januar klokken 14.45. 

Danmark kommer forhåbentlig tilbage på sejrskurs i denne kamp, så vi atter kan prøve smagen af noget EM-metal. Som bekendt gik det rigtig dårligt for Danmark ved det seneste EM, hvor vi var færdige efter det indledende gruppespil. 

Se Danmark - Frankrig live i tv

Har du et flow-tv-abonnement, kan du se Danmark - Frankrig på TV 2.