Tirsdag spilles de første kampe i Champions League gruppespillet, og det fejrer Bet24 med nogle fantastisk Champions League tilbud.

Bet24 tilbyder gratis live-streaming på samtlige Champions League kampe. Du skal blot være oprettet som Bet24 kunde for at benytte dette fantastiske tilbud. Live-streaming finder du på Bet24's Champions League hjemmeside.

Desuden kan du spille med i Bet24's store oddskonkurrence, Champions League Expert, hvor vi kårer den bedste Champions League tipper. Den samlede præmiesum er på mere end 100.000 kr, og førstepræmien er en eksklusiv fodboldrejse til en værdi af 40.000 kr. Du deltager gratis i Champions League Expert, når du placerer væddemål på Champions League, læs mere på Bet24's hjemmeside.

Bet24’s Marketing Manager, Kenneth Christiansen, udtaler "Gratis live-streaming er et utroligt godt tilbud til vores kunder, da det giver dem mulighed for at følge Champions League kampe som ikke vises i TV, eller kunder som slet ikke har mulighed for at følge kampene på TV. Dertil er Champions League Expert et unikt tilbud hvor du kan vinde fede præmier hvis du også rammer plet på dine Champions League væddemål".

Vi ses på Bet24 - More action. More fun.