Her får du BetXperts optakt med odds til Granada – Man United. I optakten finder du også seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Granada og Manchester United mødes torsdag i kvartfinalerne i Europa League. Her i BetXperts optakt til opgøret får du et overblik over markedets bedste odds, seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Man United er store favoritter til at gå samlet videre over de to kampe, men spørgsmålet er, om spanierne i første omgang kan gøre noget ved englænderne her i det indledende opgør?

Trupnyt og bud på startopstillinger til Granada – Manchester United finder du nederst i artiklen. 

Granada – Manchester United: Odds på Europa League-kvartfinalen

Herunder har vi oplistet de bedste odds til Granada – Manchester United. Opgøret finder sted torsdag klokken 21.00 og kan følges på 6’eren og Eurosport Player. 

Odds på Granada - Man United (1X2) Højeste odds Bookmaker
Granada CF 6,25
Uafgjort 3,90
Manchester United 1,62
Asian handicap odds på Granada - Man United (+/- 1,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Granada CF (+1,5) 1,45
Manchester United (-1,5) 2,88
Odds på over/under i Granada - Man United Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,17
Under 2,5 mål 1,76
Over 3,5 mål 4,00
Under 3,5 mål 1,29
Odds på, om begge hold scorer i Granada - Man United Højeste odds Bookmaker
Ja 2,15
Nej 1,74
Granada - Man United: Odds på kvalifikation til semifinalerne Højeste odds Bookmaker
Granada CF 6,50
Manchester United 1,16
Odds på målscorere (Granada CF) Højeste odds Bookmaker
Roberto Soldado scorer 5,50
Jorge Molina scorer 5,50
Kenedy scorer 11,00
Yangel Herrera scorer 15,00
Odds på målscorere (Manchester United) Højeste odds Bookmaker
Marcus Rashford scorer 3,25
Bruno Fernandes scorer 2,55
Mason Greenwood scorer 3,30
Paul Pogba scorer 5,50
Scott McTominay scorer 7,00
Edinson Cavani scorer 2,63
Harry Maguire scorer 12,00
Aaron Wan-Bissaka scorer 18,00

OBS: Odds er fra tirsdag den 6. april klokken 15.21.

Spil på Granada - Manchester United hos ComeOn

Bookmakernes Granada – Man United odds viser ikke overraskende, at ”De Røde Djævle” skal være favoritter i opgøret. I skrivende stund får du således odds 1,62 hos Onside Betting* på en Manchester United-sejr. 

Hvis du tror på, at Granada kan levere overraskelsen ved at vinde kampen, får du lige nu odds 6,25 hos ComeOn* som markedets bedste pris. Et uafgjort resultat kan spilles til pæne odds 3,90 ligeledes hos ComeOn*

Granada – fantastisk debut i Europa

Det er første gang nogensinde, at spanske Granada CF er at finde i en europæisk klubturnering. Derfor må man sige, at det er noget af en bedrift, at de nu står her i Europa League-kvartfinalen mod selveste Manchester United. 

I Gruppe F imponerede holdet ved kun at tabe én ud af seks kampe. Her var de i gruppe med PSV Eindhoven, PAOK Salonika og Omonia Nicosia. 

I 1/16-finalerne var modstanderen ingen ringere end Napoli. Her vandt man med 2-0 hjemme i det første opgør og tabte returopgøret med 1-2. Helt præcis det samme skete i 1/8-finalen mod norske Molde. 

Bliver det alle gode gange tre i rap for Granada? Det må tiden vise. Sikkert er det i hvert fald, at spanierne kan sætte alle sejl ind på yderligere Europa League-succes. Holdet ligger nemlig solidt plantet på 9.-pladsen i La Liga. Herfra kommer de med største sandsynlighed hverken til at nå fugl eller fisk i denne sæson. 

Inklusive 1-2-nederlaget ude mod Molde i returopgøret har Granada imidlertid tabt tre kampe i streg nu. Det er selvfølgelig ikke den bedste optakt til dette opgør. I weekenden blev det til et 0-3-nederlag hjemme mod Villarreal. 

Hvis du tror på, at Granada kan få skovlen under Manchester United og vinde det første opgør, så får du lige nu odds 6,25 hos ComeOn*

Manchester United – Europa League-vinderne fra 2016/2017

Modsat Granada så er det langtfra første gang, at Manchester United deltager i en europæisk klubturnering. Holdet har, som de fleste helt sikkert godt ved, omvendt stolte traditioner i Europa. Dette ikke mindst via flere Champions League-titler.

Det er også blevet til en enkelt triumf i Europa League. Klubben fra Old Trafford vandt nemlig turneringen tilbage i 2016/2017-sæsonen. Her slog de Ajax og Kasper Dolberg i finalen med 2-0 på Friends Arena i Stockholm. I 2019/2020-sæsonen nåede Manchester United til semifinalerne i Europa League. 

Ole Gunnar Solskjærs hold har stadig et stykke arbejde, som skal gøres færdigt i Premier League, men der er næppe nogen tvivl om, at nordmanden også går efter guldet i Europa League. 

I Premier League vil man gerne slutte som toer, hvilket også er den nuværende placering. Her, hvor der resterer otte kampe af sæsonen, har man fire point ned til Leicester på 3.-pladsen. Der er desuden ni point ned til den forkerte side af top-4, som giver direkte adgang til Champions League-fodbold i næste sæson. 

Top-4 må alt andet lige være det allervigtigste, og den mission ser dermed meget mulig ud. Derfor må det forventes, at Ole Gunnar Solskjær er villig til at prioritere Europa League højt i håbet om endnu en triumf. 

I weekenden blev det til en 2-1-sejr hjemme mod Brighton. Her var Manchester United særligt gode efter pausen, hvor de da også fik vendt 0-1 til 2-1. 

Hvis du mener, at Man United kan vide ude over Granada, får du lige nu odds 1,62 hos Onside Betting* på dét udfald. 

Trupnyt og startopstillinger til Granada – Manchester United

Som lovet byder vores Granada – Manchester United optakt ikke kun på de bedste odds. Du får også seneste trupnyt og bud på de to holds startopstillinger.

Granada CF
Spanierne må undvære følgende spillere:

Luis Suárez (angreb – primært fast – har været ude siden midten af februar)
Luis Milla (defensiv/central/offensiv midtbane – primært fast)
Quini (venstre- og højreback – spillet fuldtid i de seneste tre La Liga-kampe, men er normalt reserve)
Neyder Lozano (centerforsvarer – reserve)

Herudover er der tvivl om følgende tre spillere:

Dimitri Foulquier (højreback - fast)
Carlos Neva (venstreback – fast – har været ude siden slutningen af februar)
Alberto Soro (wing-angriber – reserve/indskifter)

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
R. Silva; V. Díaz, Sánchez, Duarte, Vallejo; Gonalons, Herrera; Puertas, Molina, Kenedy; Soldado

Den tidligere Valencia- og Real Madrid-bomber Roberto Soldado er Granadas topscorer. Tror du på, at han kan score mod Manchester United, får du lige nu odds 5,50 hos 888sport*. Den rutinerede Jorge Molina ved også stadig, hvordan man scorer mål. Det har han vist både i La Liga og i Europa League i denne sæson. Ham kan du spille på til odds 5,50 hos Betfair*

Manchester United
”De Røde Djævle” bliver nødt til at klare sig uden følgende spillere:

Anthony Martial (angreb/wing-angriber – fast)
Eric Bailly (centerforsvarer – reserve)
Phil Jones (centerforsvarer – reserve)
Juan Mata (offensivspiller – reserve)

Herudover er der tvivl om følgende spillere:

Marcus Rashford (angreb/wing-angriber – fast)
Victor Lindelöf (centerforsvarer – fast)
Alex Telles (venstreback – reserve)

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Henderson; Shaw, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka; Pogba, McTominay; Rashford, B. Fernandes, Greenwood; Cavani

Flere spørgsmål melder sig angående Manchester Uniteds startopstilling. I weekenden var David de Gea angiveligt sat af til fordel for Dean Henderson. Spørgsmålet er dermed, om rollerne er byttet om. I så fald kunne vi meget vel i stedet se spanieren i startopstillingen til denne kamp. 

Marcus Rashford er efter sigende 50-50 til den her kamp, efter at han fik et skrub i weekenden mod Brighton. Skulle han ikke blive klar, må det formodes, at Daniel James får en plads i startopstillingen. Alternativt kunne man rykke Paul Pogba ud på kanten, hvilket vil skabe plads til både Scott McTominay og Fred på den centrale midtbane. 

Edinson Cavani fik ikke meget ud af anstrengelserne mod Brighton. Med Martial ude – og måske endda også Marcus Rashford – så burde der dog alligevel være genvalg til uruguayaneren. Tror du på, at han kan score mod sine spansktalende fæller, kan du spille på ham til odds 2,63 hos bwin*

Er du mere til et spil på United-topscorer Bruno Fernandes, er der odds 2,55 at hente hos Mr Green*