Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Natten til søndag tørner Gennady Golovkin og Saul ’Canelo’ Alvarez endelig sammen i en meget imødeset kamp mellem to af de absolut største profiler i mellemvægt-klassen.

Golovkin er ubesejret indtil videre i karrierens 37 kampe, og den 35-årige bokser fra Kasakhstan er da også lille favorit mod Canelo.

- Det her bliver en kæmpestor kamp. Det er to af de allerbedste boksere i vægtklassen lige nu, så vi får helt sikkert et fremragende show, siger Jan Trier, oddssætter hos Danske Spil*.

- Golovkin er vores favorit – marginalt. GGG har en anelse mere power i slagene end Alvarez, og han har også mere erfaring, og i så tæt en kamp som den her, så tror vi, de to ting kan blive udslagsgivende, siger Jan Trier.

- Det bliver spændende, for begge boksere vil være i deres rette element. Golovkin kan godt lidt at flytte sig rundt og styre modstanderne, mens Alvarez godt kan lide at lade modstanderne komme til ham, så på den måde passer deres stile godt til hinanden. Her tror vi, at Golovkin får nytte af sit lidt stærkere punch, siger Jan Trier.

Danske Spil* har odds 1,62 på Golovkin-sejr og odds 2,35 på Alvarez-sejr. Danske Spil* tror desuden, det er mest sandsynligt, at de to boksere kommer til at gå mange runder.

- Vi tror egentlig godt, at kampen kan gå tiden ud, og jo flere runder der kommer, jo større bliver Canelos chance. Han er yngre, og han er holdbar. Han har ikke samme afgørende punch som Golovkin, men hvis den går alle runder, så kan vi godt se Canelo få et lille overtag mod slutningen pointmæssigt. Golovkin er jo også vant til at slå sine modstandere ned før tid. I 37 kampe har Golovkin 33 KO’s, spår Jan Trier.

Tjek Danske Spils bokseodds lige her: https://danskespil.dk/oddset/boksning/international/kampe/gennady-golovkin-saul-alvarez-580639.html