På mange måder var Ryder Cup (28.-30. september) en uheldig affære for BetXperts golfeksperter - men med en markant undtagelse: odds 9 for Poulter som bedste europæer...

Hole-in-one kan man dårligt kalde det - ud af i alt seks Ryder Cup-tips gik fire nemlig galt (omend spillet på USA som samlet vinder længe så ud til at gå hjem). Men odds 9 for Ian Poulter som bedste europæer fortjener alligevel et kip med golfkasketten!

Det var Andreas Jensen der udlagde tippet - i vished om at Poulter "hverken er den spiller der slår længst eller mest lige, men ikke desto mindre har han dét ekstra, der skal til under Ryder Cup. Han er uhyggelig god under pres og er en stærk leder både på og uden for banen..."

Og Poulter levede op til tilliden ved at vinde alt han var involveret i: fredagens og lørdagens foursomes, lørdagens fourball og søndagens single.

Selvsamme søndag - dystens sidstedag - var dagen hvor Europa præsterede et fantastisk comeback ved at vinde otte (og spille een uafgjort) ud af 12 singler og dermed ikke bare indhente USAs store forspring, men ende med at vinde Ryder Cup med 14,5 mod 13,5.