Torsdag kl. 16 (udsat fra onsdag pga regn) starter golfturneringen Accenture Match Play på La Costa-banen i Californien. BetXperts knalddygtige golfekspert Kristian Mølholm har vanen tro nogle saftige fiduser – og vi kvitterer med at bringe et interview med den 26-årige århusianer.

Tippene og de tilhørende analyser kan findes hér: http://www.betxpert.com/ekspert/golf/

Tørre tal til bankontoen

Kristian Mølholm blev optaget i BetXperts ekspertpanel i november sidste år efter en overbevisende kvalifikation. I december markerede han sig med en tredjeplads på eksperternes indtjeningsliste, og den tredjeplads blev konverteret til en førsteplads i januar, hvor han havde et overskud på 1925 kroner, dvs en tilbagebetaling på 132%.

Aktuelt har Kristian en tilbagebetaling på 122% for de seneste 30 dage (og er på femtepladsen på indtjeningslisten for februar). Total-procenten siger 131, hvilket er lig med et overskud på 5.700 kroner via et indskud på 18.200. En imponerende træfsikkerhed og tilbagebetaling efter 53 singler og 91 tip i alt.

Uge efter uge ruller Kristian en håndfuld informationstunge, men velskrevne analyser ud – og weekend efter weekend får han bookmakerne til at bløde for deres fejltrin. I BetXperts tema- og optakts-sektion kan man i øvrigt læse Kristians drejebog for golfsæsonen 2005. Her gennemgår han alle de betydende turneringer – og deres forventede vindere: http://www.betxpert.com/themes/item.asp?id=20

Interview med bookie-buster

Men hvem er han egentlig, denne bookie-buster? Spiller han selv golf - og har han i givet fald tøj på, når han gør det?

Kristian har desværre ikke et indscannet foto af sig selv (”Det er nok også det bedste - det er ikke noget kønt syn! Generelt klæder det mig at undgå kameraer...”), men følgende tredjegrads-forhør kunne han ikke undslippe:

Hvor kommer du fra?
Jeg er født og opvokset jydsk. Jeg er oprindelig fra Århus. Og jeg har stadig fast bopæl i Smilets By.

Hvad lever du af?
Jeg har et par forskellige projekter, men hovedsagligt af spil. I disse internet-tider er der mange muligheder.

Hvad er din baggrund som oddser?
Jeg har altid spillet vidensspil - også dengang DT var den eneste mulighed, og det bare var penge ud af lommen. Det bliver man selvfølgelig træt af, men i dag er konkurrencen på bookmakerfronten så skarp at den disciplinerede spiller faktisk har en lille fordel. Den forsøger jeg at udnytte.
Betfair* har revolutioneret spillemarkedet i det hele taget og min måde at spille på. Med Betfair* kan man lave penge ved enten selv at lege bookmaker eller ved at bare have LIDT ret - hvis ellers man køber og sælger rigtigt. Nogle dage går det selvfølgelig den anden vej. Derudover er der spreadbetting og den nye Spreadfair (Læs evt mere om spreadbetting hér: http://www.betxpert.com/articles/spread/ ). I de seneste år har jeg mere eller mindre brugt al min tid på dette - sandsynligvis fordi jeg er for doven til et rigtigt arbejde!

Hvad er din baggrund som golfekspert?
Jeg har ikke anden baggrund end at det tilfældigvis var sporten jeg valgte at specialisere mig i for snart 10 år siden. Det er umuligt at vide mere end de specialiserede folk der sidder hos bookmakerne hvis man kaster sig ud i for mange sportsgrene.

Spiller du selv golf?
Jeg spiller selv en del men mit handicap taler vi ikke om. Måske næste år. Golf er dog det sjoveste man kan lave med tøj på.

Hvad oddser du selv på - ud over golf?
Jeg spiller på alt hvor jeg er overbevist om at der er værdi. Golf er for
det meste den eneste sport jeg selv aktivt finder værdispil i.