Nåja, små slag: Amok er måske så meget sagt. Men den i forvejen flittige golf-ekspert Kristian Mølholm har i hvert fald lagt sig endnu mere i selen i denne uge og har postet hele 8 meget gennemarbejdede og indsigtsfulde analyser.

Så skynd dig ind på golf-siden, hvis du ikke allerede har været der - der er nemlig som altid stærk risiko for odds-slashing... Flere af Kristians tip er allerede faldet en del, men læs analyserne og se, hvad du kan få hos bookien. Du kan også skrive dig på mailinglisten og sikre dig, at du får et praj, når der er kommet nye tip:

http://www.betxpert.com/ekspert/golf/

Kristian har kigget på 2 turneringer. Buick International, der spilles i Californien og har selskab af stjerner som Tiger Woods og Vijay Singh, har spilstop torsdag kl. 16. Men allerede kl. 6 torsdag morgen er der spilstop på væddemål i den anden turnering. Det er årets første på Europatouren, og deltagerne er ikke helt så kendte - til gengæld er deres navne noget mere farverige: Van Vuuren og van der Walt, fx... Som navnene antyder, foregår turneringen i Durban i Sydafrika, men sådan er det jo nu om stunder: Europa bliver større og større.

Kristian Mølholm holder en tilbagebetaling på 136%, for de seneste 30 dage er han endda helt oppe på 144%.