Sponsoreret indhold fra NordicBet

Spørger man bookmakerne er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt Golden State Warriors vinder NBA-titlen. Det er mere et spørgsmål om, hvor suverænt de vinder den.

Sidste år slog Golden State Warriors rekorden for flest vundne kampe i grundspillet, men endte alligevel med at tabe finalen. I år har holdet så forstærket sig med superstjernen Kevin Durant og det er svært at se, hvem der skal true dem i kampen om mesterskabet.

Det er i hvert fald konklusionen, hvis man kigger på NordicBets odds forud for sæsonen. Spilleselskabet giver rekordlave odds 1,80 for, at Stephen Curry og kompagni snupper titlen.

"Golden State er de største favoritter til NBA-mesterskabet, vi har oplevet i nyere tid. Det skyldes både den sult, de må gå ind til sæsonen med efter sidste års finalekollaps, men også kvaliteten af deres trup. Et hold, der i forvejen var skræmmende gode, er blevet forstærket markant med tilgangen af Kevin Durant. Han supplerer Stephen Currys forcer rigtig godt. Deres makkerskab har potentialet til at blive legendarisk", siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

De dristige kan spille på, at Golden State slår deres egen rekord for antal sejre i grundspillet. Vinder holdet mindst 74 ud af de 82 kampe er der odds 5,50 at hente.

Hvilket hold vinder NBA-titlen i 2016/17-sæsonen?

Golden State Warriors                             1.80

Cleveland Cavaliers                                  4.50

San Antonio Spurs                                   9.00

Boston Celtics                                         20.00

Los Angeles Clippers                              26.00

Toronto Raptors                                      30.00

Oklahoma City Thunder                          30.00

Atlanta Hawks                                         30.00

Slår Golden State Warriors rekorden for flest sejre i grundspillet?

JA                  5,50

NEJ               1,12

  

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Basketball - NBA